ηθελα να τα παω με σειρα ονομαστικης αξιας, αλλα μου πεταγονται συνεχεια κι αλλα που δεν ειχα δει μεσα στη μεση
εκτος απο αρκετα ακομα 10 και 20 δρχ '40 (σαν τα μανιταρια πεταγονται αυτα πραγματικα, καλα ποσα ειχαν βγει) που δεν ειχα προσεξει βρηκα τωρα και ενα
50 δρχ 1964 σκισμενο, αξια 10 λεπτα το πολυ υποθετω και αυτο λοιπον
επισης παιζουν και μερικα κατοχικα (αυτα τα τσεκαρα και σαυτο το σαιτ στην αρχη που ειχε τλχστν καποιες τιμες)
1000 δρχ 1942 ενα κομματι, κατασταση σουπερ χρεπι, υποθετω ασημαντης αξιας
50.000 δρχ 1944 ενα κομματι, κατασταση χαλια, υποθετω ασημαντης αξιας
100.000 δρχ 1944 ενα κομματι, κατασταση χαλια, υποθετω ασημαντης αξιας
5.000.000 δρχ 1944 ενα κομματι, κατασταση οχι καλο, υποθετω ασημαντης αξιας
2.000.000.000 δρχ 1944 δυο κομματια, ενα χαλια και ενα καλο, υποθετω ασημαντης αξιας
αυτα μεχρι τωρα
ευχαριστω και παλι τον ηρακλειωτη που μου απαντησε για τα πρωτα
οποιος γνωστης (ο ιδιος ή αλλος) διαβασει και τα επομενα και δει οτι καπου κανω λαθος στη λογικη μου (που σιγουρα θα κανω και καπου αλλου) παρακαλω πολυ να με κραξει
ή οπου μπορει να μου δωσει τα φωτα του, π.χ. εκει με τα 1000ρικα '35 - '39 ειδικα δεν ξερω καν τι να υποθεσω απο αξια, απλα "πονταρα" (στα αλλα ξερω θα μου πειτε ? αφου ασχετος ειμαι... ας το δουμε σαν τεστ να δουμε τι εχω μαθει τοσο καιρο στο στεκι και μονο απτο στεκι για τα χαρτονομισματα, χωρις να εχω μαζεψει τιποτα
)
α, να συμπληρωσω οτι κοιτουσα σε ολα για κανεναν χαρακτηριστικο αριθμο απο αυτους για τους οποιους εχουν γραφτει εδω στο στεκι (σειρα, ρανταρ,κτλ) και δεν βρηκα κανεναν περιεργο
μονο ενα απο τα 1000ρικα '35 νομιζω ειχε εναν σχετικα μικρο αριθμο δυο ή τρια μηδενικα στην αρχη δλδ
απο σειρες και τετοια πρωτη δευτερη τριτη ή απο Ι-566 ή Α578 και τετοια δεν εχω ιδεα αμα εχει κατι απο αυτα σημασια και για τι να κοιταω
νομιζω θα αρχισω να κοιταω και κανενα απο τα ξενα τωρα