incredible
|
|
« Απάντηση #15 στις: Ιούνιος 05, 2017, 07:43:25 μμ » |
|
Μάλλον θα παρει Details missing
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΖΕΠΠΟΣ
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #16 στις: Ιούνιος 05, 2017, 08:24:26 μμ » |
|
καλησπέρα παιδια..συγνωμη που επεμβαινω αλλα η πρωτη λιρα είναι πλαστη όπως ειπε κ ο κυριος incredible ..φιλε μου Αcal εινα ξεκαθαρο..μου αρεσει που στην κοπια πετυχαν την αχνα κ στο ριμ τα κανανε μανταρα..βαρος υπαρχει για αυτό το κομματι??φιλερ περναει?φιλικα προς ολους
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #18 στις: Ιούνιος 05, 2017, 08:57:31 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
cat
|
|
« Απάντηση #19 στις: Ιούνιος 05, 2017, 09:02:28 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
VENCEREMOS
|
|
|
miou
|
|
« Απάντηση #20 στις: Ιούνιος 06, 2017, 07:04:34 πμ » |
|
Μάλλον θα παρει Details missing Δεν έχω ακούσει τέτοιο χαραχτηρισμό νομίσματος από εταιρία πιστοποίησης. Οταν το νομισμα είναι Details missing μπορεί να είναι λόγω φθοράς δεν αποδεικνύει ότι είναι αντίγραφο Και εγώ τις θεωρώ ακατάλληλες προς αγορά αλλά αυτό δεν σημαινει ότι είναι αποδεδειγμένα πλαστές Αυτή η λογική ίσως είναι η αιτία που οι εκτιμήσεις σου είναι οι 9 στις 10 λίρες πλαστές
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
incredible
|
|
« Απάντηση #21 στις: Ιούνιος 06, 2017, 10:00:08 πμ » |
|
Αυτή η λογική ίσως είναι η αιτία που οι εκτιμήσεις σου είναι οι 9 στις 10 λίρες πλαστές
Μπράβο σου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΜΙΔΑΣ
|
|
« Απάντηση #22 στις: Ιούνιος 06, 2017, 10:06:55 πμ » |
|
Στις λίρες υπάρχει φυσιολογική φθορά και μή φυσιολογική. Σε συνάρτηση πάντα με την ημερομηνία. Και όταν μία λίρα είναι πλαστή τότε είναι πλαστή. Δέν λέγεται αλλιώς!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #23 στις: Ιούνιος 06, 2017, 12:05:14 μμ » |
|
1. Τζαλακώστας 2. Καραγκιοζόπουλος 3. Μαλουμίδης (Με αυτή τη σειρά) Κετσπάγια, Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτος κλπ ξύριζαν το κεφάλι τους, οπότε μπαίνουν σε άλλη κατηγορία.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 06, 2017, 12:11:16 μμ » |
|
1. Τζαλακώστας 2. Καραγκιοζόπουλος 3. Μαλουμίδης (Με αυτή τη σειρά) Κετσπάγια, Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτος κλπ ξύριζαν το κεφάλι τους, οπότε μπαίνουν σε άλλη κατηγορία. +1
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΖΕΠΠΟΣ
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #25 στις: Ιούνιος 06, 2017, 02:49:10 μμ » |
|
τελος παντων παιδια εγω ειπα ότι είναι πλαστη όπως κ ο κυριος που λεει ''μπραβο σου''..βαρος δεν ακούσαμε καθολου να μας πει ο κατοχος,αν μας πει 8,01ναδω τι θα λεμε για την φθορα..επισης αν περναει από φιλλερ..την αδικαιολογιτη φθορα την εχουν οι ιταλικες λιρες..κ χωρις να το λεω με κακια η για να κανω θεμα σε ανθρώπους που ξερουν κατι παραπανω από εμας δεν είναι καλο να τους την λεμε διοτι μετα μας γραφουν στα αυτά τους κ δεν βοηθάνε κανεναν..επομένως ο κυριος που βγαζει 9 στις 10 πλαστες αν δεν ξανακανει εκτιμηση θα είναι ζημια για ολους μας..κ να θυμαστε ότι οι λιρες που βγαινουν για εκτιμηση για αυτό βγαινουν,επειδη 9 στις 10 είναι πλαστες κ ο κατοχος θελει σιγουρια από καποιον εμπειροτερο..φιλικα κ σεβασμος προς ολους
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Driver
|
|
« Απάντηση #26 στις: Ιούνιος 06, 2017, 09:17:09 μμ » |
|
Ποση διαφορα υπαρχει στις λεπτομερειες οταν την βαζεις διπλα σε μια γνησια!!! Μονο τοτε μπορεις να καταλαβεις τοσες πολλες διαφορες! Διαβαζω εδω και καιρό κ βλεπω τις αξιολογησεις σας επανω στις αγγλικες λιρες, σας συγχαιρω πραγματικα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #27 στις: Ιούνιος 07, 2017, 02:00:52 μμ » |
|
τελος παντων παιδια εγω ειπα ότι είναι πλαστη όπως κ ο κυριος που λεει ''μπραβο σου''..βαρος δεν ακούσαμε καθολου να μας πει ο κατοχος,αν μας πει 8,01ναδω τι θα λεμε για την φθορα..επισης αν περναει από φιλλερ..την αδικαιολογιτη φθορα την εχουν οι ιταλικες λιρες..κ χωρις να το λεω με κακια η για να κανω θεμα σε ανθρώπους που ξερουν κατι παραπανω από εμας δεν είναι καλο να τους την λεμε διοτι μετα μας γραφουν στα αυτά τους κ δεν βοηθάνε κανεναν..επομένως ο κυριος που βγαζει 9 στις 10 πλαστες αν δεν ξανακανει εκτιμηση θα είναι ζημια για ολους μας..κ να θυμαστε ότι οι λιρες που βγαινουν για εκτιμηση για αυτό βγαινουν,επειδη 9 στις 10 είναι πλαστες κ ο κατοχος θελει σιγουρια από καποιον εμπειροτερο..φιλικα κ σεβασμος προς ολους
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
cat
|
|