NMS, παίρνοντας τα ένα-ένα.
Το πρώτο ιταλικό κράνος που δείχνεις είναι M31 και το δεύτερο Μ33.
Στη φωτογραφία του Γερμανού, το πίσω μέρος γράφει "αφιερωμένο στη Mädi μου, σε ανάμνηση της δεύτερης επετείου της γνωριμίας μας. Δικός σου, Rudi."
Το Βουλγάρικο Διάσημο Τιμής του Πεζικού δεν είναι ιδιαίτερα σπάνιο και δε νομίζω ότι του λείπει επιχρύσωση. Υπάρχει το σπάνιο Α' Τάξης, αλλά δεν είναι αυτό. Υπάρχει επίσης περίπτωση να είναι γερμανικής κατασκευής και να μην είχε σμάλτο. Έχει βιδωτό δίσκο πίσω ή καρφίτσα;
Εκτός από αυτό έχει και την ταινία του Σταυρού Πολεμικών Υπηρεσιών Β' Τάξης στο χιτώνιό του.
γιωργο μου, για το διασημο που εχω:
το πισω δεν το εχω... αλλα στην πισω οψη το παλουκακι που εχει, εχει ραβδωσεις σαν βιδα...
στο πισω μερος εχει σφραγιδα στα βουλγαρικα και το μονο που καταλαβαινω ειναι το Σοφια. εχει κι εναν αριθμο 3-23-89
δεν ειναι κοπια... αλλα γνησιο. δεν μπορω να πω απο εδω το πως το ξερω... αλλα μονο απο προσωπικο μηνυμα.
δυστυχως και επιχρυσωση ειχε και κοκκινο σμαλτο! κι εδω ειναι η μεγαλη μου βλακεια σαν παιδι....
το μεταλλιο προσπαθησα να το καθαρισω με αποτελεσμα να βγαλω την επιχρυσωση... σε καποια σημεια την βλεπεις ακομα... αναμεσα στα φυλλα...
το σμαλτο του ηταν σπασμενο... ηταν σαν γυαλακι, και στην προσπαθεια καθαρισμου εγινε κομματια και εφυγε ολο... βλεπεις.. αν βγαλει το πισω... σαν καπακι που εχει... εφτανες το σμαλτο...
στεναχωριεμαι και μονο που σκεφτομαι το τι εκανα...