|
cat
|
|
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 24, 2017, 01:36:36 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
VENCEREMOS
|
|
|
billath
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 24, 2017, 01:38:39 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
VasDeKoin
|
|
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 24, 2017, 01:54:03 μμ » |
|
απο τα τρια Θηρια που εχω ως τωρα, θεωρω οτι το Lion και το Dragon ειναι πολυ σπεσιαλ! καλοριζικο φιλε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
cat
|
|
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 24, 2017, 10:49:23 μμ » |
|
Μου φαινεται κυριοι οτι εχουμε νεο ρευμα στα ασημενια. Τα μαυρασημενια. Ενδιαφερουσα εξελιξη. Για να δουμε τι θα δουμε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
VENCEREMOS
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 24, 2017, 11:39:46 μμ » |
|
Υπαρχουν αρκετα enigma δημητρη.δεν ειναι τωρινο.ειναι πανεμορφα συνηθως αλλα και ακριβοτερα..ισως για αυτο να μην ειναι τοσο διαδεδομενα.τσαμπα υπεραξια...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
Medvet
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 25, 2017, 09:24:17 πμ » |
|
Είναι όντως πανέμορφο!! Κόστος: περίπου 140€ (κοντά στα 2,5Χ του πρωτότυπου). Κυκλοφορία: 2000 τεμάχια (λένε... εμένα πάντως μου ήρθε με πιστοποιητικό και αριθμημένο). Σε μεγέθυνση βέβαια παρατηρούνται ατέλειες όπως στικτές περιοχές όπου το ασήμι δεν επικαλύπτεται από το ρουθήνιο. Στη δικιά μου φωτογραφία μπορείτε να πάρετε μια ιδέα (κάτω από την ασπίδα και το δεξί πόδι του λιονταριού όπως και σε όλο το κείμενο... Τα στίγματα είναι εντονότερα στην observe πλευρά η οποία είναι όλη επιμεταλλωμένη με το ρουθήνιο και δεν έχει καθόλου επιχρύσωση). Προσωπικά όμως θεωρώ το σύνολο εντυπωσιακό! Υπάρχουν μέχρι τώρα 3 συνολικά παραλλαγές του συγκεκριμένου νομίσματος. Οι άλλες δύο είναι: Antique Finish (κόστος περίπου 160€) Gold Lion ( κοντά στο Golden Enigma αλλά με εντονότερο το μαύρο του ρουθηνίου και κόστος περίπου 140€)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
bas
|
|
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 25, 2017, 09:31:42 πμ » |
|
Εδώ ταιριάζει το Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable που λέει και ο Κωστάκης.... Λεφτά ναχεις να αγοράζεις !!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
steliosan
|
|
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 25, 2017, 06:32:25 μμ » |
|
κι αυτό απίθανο. δε νομίζω να είναι κάποιο άσχημο της Enigma..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
hagigeorgios
|
|
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 25, 2017, 06:35:10 μμ » |
|
Ωραία κομμάτια, εγώ ειδικά είμαι και φαν των antique finish εκδόσεων, αλλά ακριβά βρε παιδιά. Και τα 2 μαζί (Antique finish k enigma) στοιχίζουν περισσότερο από λίρα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Lary
|
|
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 25, 2017, 09:03:13 μμ » |
|
Συμφωνώ και εγώ με τον hagigeorgio και τον kostaki88. Εντυπωσιακά κομμάτια μεν, ασημένια κομμάτια όμως δε. Τώρα αν αξίζει την διαφορά στην τιμή ο καθένας το σταθμίζει μόνος του.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Collectables are items that our grandparents bought, our parents threw them away and we....rebought!
|
|
|
steliosan
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 05, 2017, 10:25:34 πμ » |
|
εκεί που ο συλλέκτης λέει ΝΑΙ, ο επενδυτής λέει ΟΧΙ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Medvet
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 02, 2017, 04:40:35 μμ » |
|
... και το 2ο θηρίο (Griffin) στην golden enigma εκδοχή του...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΡΑVMK3
|
|
« Απάντηση #14 στις: Οκτώβριος 02, 2017, 05:20:47 μμ » |
|
Όμορφα νομισματα.... Αλλά πιστεύω οτι οι πολλές εκδόσεις.... Θα κουράσουν!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|