|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #121 στις: Νοέμβριος 01, 2012, 03:59:25 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
avvocato
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #122 στις: Νοέμβριος 01, 2012, 04:08:12 μμ » |
|
Φαντάσου φίλε Αntonio, πως στα δικά μου μάτια δεν βλέπω 'ένα κομμάτι μέταλλο΄ όπως εσύ. Μα άλλα τα μάτια του λαγού άλλα της κουκουβάγιας! γριά μα ομορφούλα για τα χρονάκια της, είπαμε..στα δικά μου μάτια ..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #123 στις: Νοέμβριος 01, 2012, 04:10:18 μμ » |
|
Εμ γι 'αυτο εγραψα παραπανω .....οτι πηραμε πηραμε!!! Τωρα που τους <αγριεψε> ο avvocato θελει τυχη , υπομονη και να τους νηστεψουμε κανα εξαμηνο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #124 στις: Νοέμβριος 01, 2012, 04:16:49 μμ » |
|
Φαντάσου φίλε Αntonio, πως στα δικά μου μάτια δεν βλέπω 'ένα κομμάτι μέταλλο΄ όπως εσύ.
Μα άλλα τα μάτια του λαγού άλλα της κουκουβάγιας! γριά μα ομορφούλα για τα χρονάκια της, είπαμε..στα δικά μου μάτια ..
Δεν το ειπα για να σε μειωσω φιλε μου, ο καθενας μας εχει την δικη του προσεγγιση σε αυτα τα θεματα, ειναι κατα καποιο τροπο θεμα αισθητικης. Παντως ειλικρινα σου λεω οτι αφου εσενα σου αρεσει εμενα μου φτανει και μου περισευει Αργοτερα σου ευχομαι και με μια τετοια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #125 στις: Νοέμβριος 01, 2012, 04:19:02 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Au1972
|
|
« Απάντηση #126 στις: Νοέμβριος 01, 2012, 04:19:15 μμ » |
|
μεχρι το 1885 δεν υπαρχει λοφιο.Μετα το 1887 υπαρχει λοφιο στον Αγιο Γεωργιο. Στα λοφια υπαρχουν ορισμενες παραλλαγες στην μορφολογια τους.
οι λιρες Γεωργιου του 3ου ειχαν λοφιο αν και τελειως διαφορετικο
Στις τελευταίες Ελισσάβετ δεν νομίζω οτι ισχύει αυτο απαραίτητα.. Η proof και η απλή του 2011 δεν εχουν, του 2010 δεν εχει η BU ενώ έχει η proof. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η διαφοροποίηση..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #127 στις: Νοέμβριος 01, 2012, 04:25:14 μμ » |
|
μεχρι το 1885 δεν υπαρχει λοφιο.Μετα το 1887 υπαρχει λοφιο στον Αγιο Γεωργιο. Στα λοφια υπαρχουν ορισμενες παραλλαγες στην μορφολογια τους.
οι λιρες Γεωργιου του 3ου ειχαν λοφιο αν και τελειως διαφορετικο
Στις τελευταίες Ελισσάβετ δεν νομίζω οτι ισχύει αυτο απαραίτητα.. Η proof και η απλή του 2011 δεν εχουν, του 2010 δεν εχει η BU ενώ έχει η proof. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η διαφοροποίηση.. Τι σε ξενιζει βρε φιλε;;; Aμφισβητουνται οι εντολες του Buckingham;;;;;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
avvocato
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #128 στις: Νοέμβριος 01, 2012, 04:26:34 μμ » |
|
Αν η δική μου είναι μία γριά ομορφούλα, τότε αναμφισβητητα, αυτή που ανέβασες είναι top model! ευχαριστώ για την εμπειρία να μοιραστείς την ομορφία της..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #129 στις: Νοέμβριος 01, 2012, 04:32:43 μμ » |
|
Αν η δική μου είναι μία γριά ομορφούλα, τότε αναμφισβητητα, αυτή που ανέβασες είναι top model! ευχαριστώ για την εμπειρία να μοιραστείς την ομορφία της..
Μην τον ακους φιλε μου . Η γρια κοτα εχει το ζουμι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #130 στις: Νοέμβριος 01, 2012, 07:50:22 μμ » |
|
Μην τον ακους φιλε μου . Η γρια κοτα εχει το ζουμι Αμαν αυτη η μανια σου Σωτηρη με τις γριες και τους τρελογερους!Παρε και κανα κοριτσακι να ξανανιωσεις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
avvocato
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #131 στις: Νοέμβριος 04, 2012, 08:09:14 μμ » |
|
μία όμορφη (έλα φίλε antonio, μη μου το χαλάσεις, ομορφούλα είναι αυτή!) βικτώρια 1879..πως τη βλέπουν οι φίλοι?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
avvocato
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #132 στις: Νοέμβριος 04, 2012, 08:19:16 μμ » |
|
το '79 είχε μονο Σίδνευ , μα ΑΥΤΟ ΤΟ ΄'5' κάτω από το κεφάλι της Βικτώριας, έμπειροι φίλοι μου, τι να σημαίνει? είναι ΄S' και μοιάζει για 5, είναι λάθος του χαράκτη ή του παραχαράκτη??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #133 στις: Νοέμβριος 04, 2012, 08:29:36 μμ » |
|
το '79 είχε μονο Σίδνευ , μα ΑΥΤΟ ΤΟ ΄'5' κάτω από το κεφάλι της Βικτώριας, έμπειροι φίλοι μου, τι να σημαίνει? είναι ΄S' και μοιάζει για 5, είναι λάθος του χαράκτη ή του παραχαράκτη??
S ειναι αλλα μοιαζει με 5 Παντως δεν διαβασες καλα Υπαρχουν του 1879 και Λονδινου (σπανιες) και Μελβουρνης. Παντως εαν δεν κανω λαθος και του Συδνευ εχει μια σπανιοτητα (scarse)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
avvocato
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #134 στις: Νοέμβριος 04, 2012, 08:36:48 μμ » |
|
Σωστά L,M,S εκέινη τη χρονιά. δική μου αβλεψία, του London βέβαια κόπηκαν μόνο λίγα κομμάτια όπως είδα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|