Γενικά τα Κυπριακά είναι περίεργη περίπτωση... έχουν τιράζ που συγκρίνεται με του Βατικανού κάθε χρόνο...
100.000 κομμάτια η κάθε αξία (από το 2013) και 200.000 του 2010 και 2011... και μένουν απούλητα.
Το σάιτ που αναφέρει ο Θανάσης τα δίνει στην ονομαστική + συν κάποια αρκετούτσικα μεταφορικά... πχ για ένα σετ μασούρια (1 από το κάθε ένα) έχει γύρω στα 27€ μεταφορικά για Ελλάδα. Το κακό είναι ότι δεν μπορεί να είναι και πάνω από 2 κιλά το δέμα. Αν πάρεις μια σειρά μασούρια, σχεδόν δεν χωράει τίποτα άλλο.
Οσο για αυτο το οποιο ειπες να σου πω τωρα την ιστορια πως εχει.
Με τον φιλο καναμε ανταλλαγη μασουριων και χαρτονομισματων.
Το πακετο το δικο μου ηταν 2,020 γρμ .
Ειχα παρει απο το ταχυδρομειο το εντυπο οπου ειναι για αποστολη πακετου εντος Ευρωζωνης και οταν το ζυγισε ο ταμειας μου λεει 22 ευρω!!
Ειχα μεινει καγκελο διοτι δεν περιμενα τοσα μεταφορικα!!
Μετα επειδη με ειδε οτι εμεινα καγκελο μου ειπε οτι ποιο καλα με συμφερε να το στειλω συστημενο γραμμα και οχι δεμα!!
Ετσι κατεληξα να πληρωσω 16.7 ευρω μεταφορικα!!
Σημερα ο φιλος απο την Κυπρο μου εστειλε ευτος για πρωτη φορα τα μασουρια τρεις σειρες τελικα!!
Πληρωσε απο οτι ειδα απο την αποδειξη την οποια μου εστειλε 24 ευρω!!
Αρα σωστα η τραπεζα Κυπρου σε χρεωνει οτι χρεωνει.
Με τον φιλο θα εχω και αλλη συνεργασια οποτε θα ακουσετε και αλλα περι των μεταφορικων και των μασουρακιων γενικα μια και μαλλον μεχρι τα 20 λεπτα με παιρνει να τα κλεισω σειρα οποια μπορει να μου στελνει!!