Το συγκεκριμένο site αν εχω καταλάβει καλά έχει "παραρτήματα" σε όλο το κόσμο αν δεις και από εδώ:
https://silvergoldbull.gr/en/gateway. Τωρα, αυτό δε σημαίνει ότι έχει νομική υπόσταση σε όλες αυτες τις χώρες, πιο πολύ μου φαίνεται ότι έχει localization για καθε χωρα, εξού και το silvergoldbull.gr. Αν πατήσεις αντί για .gr, το .com, .co.uk, .de κλπ θα σε πεταξει στο αντίστοιχο site με τη γλωσα/νόμισμα/φπα της περιοχής.
Προσφατα (περασμένη τεταρτη + παρασκευή) επικοινώνησα μαζί τους δύο φορες μέσω chat και ήταν πολύ φιλικοί κ πρόθυμοι να βοηθήσουν. Ο λογαριασμός που ζητούν να καταθέσεις τα χρηματα τις παραγγελίας σου (εφόσον δεν επιθυμείς κάρτα/paypal/bitcoin) είναι σε μια καναδέζικη τραπεζα αλλά ο λογαριασμος είναι σε euro κ όχι σε δολάρια. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εμεις από ελλάδα σε ότι αφορά την τραπεζική συναλλαγή με το συγκεκριμενο site εινια ότι σου λέει ελλάχιστη παραγγελία 1000Ε με το μηνιαίο επιτρεπόμενο όριο για εμβασμα για ιδιώτες στην Ελλάδα να ειναι τα 1000Ε... όπως καταλαβαίνεις είναι αρκετά δύσκολο να κανεις μια παραγγελία "στρογγυλά" στο χιλιάρικο οπότε θα πρέπει να εχεις δύο λογαριασμούς για να στείλεις τη πληρωμη (1000Ε από τον ένα + τα "ρεστα" από τον υπόλοιπο) αφού πρώτα ερθεις σε συνενόηση μαζί τους.
Εν τέλει δεν μπορεσα να κανω αγορά από εκεί για τραπεζικούς λογους (όρια κλπ). Δεν μου φαίνονται "αγύρτες" πάντως κ θα ήθελα να παραγγείλω καποια στιγμή από αυτούς.
Ελπίζω να βοήθησα.