ΙΒΑΝ
|
|
« στις: Απρίλιος 07, 2017, 05:40:48 μμ » |
|
καλησπερα σε ολη την παρεα... θα ηθελα την εκτιμηση σας για το νομισμα... κατασταση,γνησιοτητα,τιμη και οτι εμπειρικο εχετε να μου πειτε... ευχαριστω πολυ....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
incredible
|
|
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 07, 2017, 05:48:40 μμ » |
|
Αντίγραφο είναι Γιάννη. Ας πει κι άλλος την γνώμη του.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 07, 2017, 06:57:17 μμ » |
|
+1
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
cat
|
|
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 07, 2017, 08:00:29 μμ » |
|
San Jose
|
|
|
Καταγράφηκε
|
VENCEREMOS
|
|
|
incredible
|
|
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 07, 2017, 08:07:18 μμ » |
|
San Jose Υπάρχουν 2.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
alkimel
|
|
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 07, 2017, 08:32:32 μμ » |
|
Εντελώς αντίγραφο.Από βάρος τι λέει?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Manos1234
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 07, 2017, 08:49:41 μμ » |
|
ναι είναι αντιγραφο κ καλουλι θα τολμουσα να πω..απο την εμπρος παντα όταν το ειδα λεω μεσα μου ¨''λες να είναι τυχαιρος ο φιλος?αλλα όταν ειδα την πισω παντα αμεσως καταλαβα ότι λεω ότι είναι πλαστο..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΙΒΑΝ
|
|
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 07, 2017, 09:33:55 μμ » |
|
Εντελώς αντίγραφο.Από βάρος τι λέει? 39.91gr. Με ζυγαριά ακριβείας. Εαν ειναι κόπια, ποια ειναι η σημερινή του αξία?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
alkimel
|
|
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 07, 2017, 09:43:51 μμ » |
|
Αν είσαι τυχερός και είναι κοντά στα 22 καράτια (λέμε τώρα...) γύρω στα 1390 στο μέταλλο.Οταν μάθεις τα καρατια,χρησιμοποίησε αυτό,βάζοντας τις τιμές στα αντίστοιχα κουτάκια: http://coinapps.com/gold/gram/calculator/
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostas of millwall
|
|
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 07, 2017, 10:35:30 μμ » |
|
Ας πει και καποιος φιλος τι στραβο βλεπει να μαθαινουμε. Γιατι περα απο την ουρα του αλογου ειλικρινα δυσκολευομαι. Και αν ειναι κοπια ειναι προσεγμενη , λεω τωρα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
incredible
|
|
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 08, 2017, 10:08:05 πμ » |
|
Συγχαρητήρια για το album αλλα να μην ξεχνάμε οτι η σύγκριση γίνεται με νόμισμα της ίδιας χρονιάς και του ίδιου νομισματοκοπείου. Βρίσκουμε ενα πεντολιρο του 1887 πιστοποιημενο και τα αντιπαραβάλουμε.
Θα πω ενα σημείο που προδίδει πλαστότητα : το ριμ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Douglas Whittacker
|
|
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 08, 2017, 12:26:05 μμ » |
|
Συγχαρητήρια για το album αλλα να μην ξεχνάμε οτι η σύγκριση γίνεται με νόμισμα της ίδιας χρονιάς και του ίδιου νομισματοκοπείου. Βρίσκουμε ενα πεντολιρο του 1887 πιστοποιημενο και τα αντιπαραβάλουμε.
Δεν ξέρω αν μιλάς για μένα, αλλά εγώ δεν έβαλα κάτι για σύγκριση. Είπα τι έβαλα: ΚΑΛΕΣ φωτογραφίες γνήσιου πεντόλιρου. Καμία σύγκριση. Αν και (υποψιάζομαι ότι) η reverse πλευρά, ο αη Γιώργης δηλαδή, είναι από το ίδιο γλυπτό του Benedetto Pistrucci, που μια φορά το σκάλισε το 1915, και από τότε το βάζουν σε κάθε λίρα/δίλιρο/πεντόλιρο/μισόλιρο/τεταρτάκι. Όποιος θέλει καλές φωτο πεντόλιρου σε τέτοια ανάλυση, ας τις κατεβάσει να τις κρατήσει. Να και ο κ. Pistrucci (Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει).
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
θοδωρης
|
|
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 08, 2017, 01:02:09 μμ » |
|
Δεν ξέρω αν μιλάς για μένα, αλλά εγώ δεν έβαλα κάτι για σύγκριση. Είπα τι έβαλα: ΚΑΛΕΣ φωτογραφίες γνήσιου πεντόλιρου. Καμία σύγκριση. Αν και (υποψιάζομαι ότι) η reverse πλευρά, ο αη Γιώργης δηλαδή, είναι από το ίδιο γλυπτό του Benedetto Pistrucci, που μια φορά το σκάλισε το 1915, και από τότε το βάζουν σε κάθε λίρα/δίλιρο/πεντόλιρο/μισόλιρο/τεταρτάκι.Όποιος θέλει καλές φωτο πεντόλιρου σε τέτοια ανάλυση, ας τις κατεβάσει να τις κρατήσει. Να και ο κ. Pistrucci (Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει). πιο παλια που παλι ειχε BP τι σήμαινε? Και αφου ο Benedetto Pistrucci Απεβίωσε 16/9/1855 πως γινεται να το σκαλισε το 1915? Μπερδευτικα....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Manos1234
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 08, 2017, 01:04:50 μμ » |
|
μαλλον φιλε νταγλας δεν καταλαβες τι ακριβως σου ειπε ο φιλος κοσμας..ωραιες οι φωτο που εβαλες απλα δεν βοηθανε στο θεμ αυτο..ειναι σαν να θελεις να δεις μια πλαστη λιρα 1915 αν ειναι πλαστη κ να την συγκρινεις με μια του 2015..πραγμα αδυνατον πληρως..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|