|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 25, 2017, 09:16:16 μμ » |
|
Το σεμεδακι δειχνει να ειναι πλεχτο στο χερι!! Εαν μας το εδειχνες ολο θα μπορουσαμε να εχουμε καλυτερη αποψη περι της τιμης του . Αυτα τα εργοχειρα καποιες φορες ειναι ανεκτιμητα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
ts1k
|
|
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 25, 2017, 09:16:55 μμ » |
|
Αυτά αξίζουν όσο το μέταλό τους (χρυσό/ασήμι κτλ) + όσα είσαι ή δεν είσαι διατεθιμένος να τα πληρώσεις σαν κοσμήματα. Το σεμεδάκι θα μπορούσε να είναι πιο ακριβό
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gbvvl
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 25, 2017, 09:18:48 μμ » |
|
δηλαδη θελετε να πειτε οτι δεν υπαρχει ιχνος χρυσου? κι εγω δεν τα χω.Φωτο μου εστειλαν φωτο σας στελνω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ts1k
|
|
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 25, 2017, 09:21:05 μμ » |
|
δηλαδη θελετε να πειτε οτι δεν υπαρχει ιχνος χρυσου? κι εγω δεν τα χω.Φωτο μου εστειλαν φωτο σας στελνω.
Αν είναι από πολύτιμο μέταλο (χρυσό/ασήμι) θα έχουν την επισήμανση χτυπημένη. Εκεί θα δεις πόσα καράτια είναι (αν έχει) κτλ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 25, 2017, 09:21:26 μμ » |
|
Καθε γρμ καθαρου χρυσου κανει 35 ευρω. Λες εαν ηταν χρυσα να στα εδιναν 50 ευρω;; Και κλεμενα να ηταν τοσο δεν θα τα σκοτωναν!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
gbvvl
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 25, 2017, 09:37:26 μμ » |
|
ρε σεις χρυσο βλεπετε για δε βλεπετε στις φωτογραφιες?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 25, 2017, 09:39:37 μμ » |
|
παρακαλω να μιλατε με πιο κοσμιο τροπο..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
ts1k
|
|
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 25, 2017, 09:44:18 μμ » |
|
Και πολύ ασχοληθήκαμε απότι φαίνεται.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 25, 2017, 09:46:32 μμ » |
|
μην το συνεχιζετε..οποιος θελει και νομιζει οτι μπορει να βοηθησει στην εκτιμηση του μελους,ας το κανει..αλλα μεχρι εκει..μην ξεκινησετε καβγαδες...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
noobcollector
|
|
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 25, 2017, 09:55:57 μμ » |
|
ΧαχαΧαχα, καλά λέει, βλέπετε για δεν βλέπετε;! χαΧΑχαχαχ Φίλε μου εσύ βλέπεις χρυσό; Αν βλέπεις, πάρτα. Αν δεν βλέπεις, λούσου με ούλτρεξ και θα δεις!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
cat
|
|
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 25, 2017, 10:07:33 μμ » |
|
Ο φιλος δεν μας ξερει κ μαλλον παρεξηγησε το χιουμορ μας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
VENCEREMOS
|
|
|
ts1k
|
|
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 25, 2017, 10:47:53 μμ » |
|
Άντε λοιπόν να του ξαναπούμε του φίλου. Από απλή και κακή φωτογραφία ούτε ο Χουντίνι δεν μπορεί να σου πει αν είναι χρυσός ή όχι. Αν υποθέσουμε όμως ότι στα δίνουν 50 ευρώ, ενώ όπως σου ειπαν ο χρυσός κοστίζει 35 ευρώ/ γραμμάριο, τότε δεν είναι χρυσό (το μπρασελέ λογικά δεν θα ζυγίζει 15-20 γραμμάρια, εντελώς υποθετικά μιλάω). Κάνε τα μαθηματικά να καταλάβεις.
Ωστόσο επαναλαμβάνω ότι όλα τα χρυσά και ασημένια κοσμήματα έχουν χτυπημένα πάνω τους τα καράτια τους (την περιεκτικότητα σε χρυσό). Ρώτα τον κάτοχο να σου πει αν υπάρχουν οι επισημάνσεις. Αν δεν υπάρχουν τότε είναι "φο μπιζού" (θεωρητικά τέτοια είναι εκτός αν ο κάτοχος δεν έχει ιδέα ή είναι τίποτα κλεμμένα και θέλει να τα σπρώξει.)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|