giannist
|
|
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 31, 2012, 01:22:13 μμ » |
|
εδω καπου πιστευω οτι συγκρινεις ανομειες καταστασεις!!!αλλο οι προσπαθειες κοπης,των πρωτων νομισματων στα τελη του δεκατου ογδου αιωνα,με διαφορετικες συνθηκες και πολλα γνωστα λαθη,και αλλο στις αρχες εως τα μεσα του εικοστου αιωνα,στις ΗΠΑ!!!που τα σφαλματα ειναι πληρως καταγεγραμενα,και με τεραστιες οικονομικες υπεραξιες!!!εν τελει μονο απο κοντα,μπορει καποιος να διαπιστωσει αν ειναι σφαλμα!!!.εγω θα χαιρομουν να εισαι τυχερος!!!αλλα η χαμηλη κατασταση του νομισματος με αποθαρυνει αρκετα!!αν υπηρχε τουλαχιστον καλυτερη και μεγαλυτερη ευκρινεια?ωστε να μπορει καποιος να βγαλει ασφαλη συμπερασματα!!ξερεις ποσα ελληνικα?εχω δει σε τετοιες καταστασεις,που η χρονολογια,η αλλο σημειο φαινεται τοσο αμυδρα,που νομιζει κανεις, οτι πραγματι λειπη!!τελευταια φορα μου εδειξε φιλος στην πνε, ταλληρο γεωργιου που νομιζε οτι λειπη διακριτικο,απο την μια πλευρα,αλλα με την λουπα του απεδειξα,οτι οντως ειχε φθαρει απο τον χρονο!!!ψυχραιμια και δειξτο σε καποιον γνωστη, η αν μενεις αθηνα,κυριακη πρωι,9-1,στην ΠΝΕ,θα σου λυθει καθε απορια!!! μιαουλη 15α,τριτος και τεταρτος οροφος,στον δρομο απεναντι απο τον σταθμο στο μοναστηρακι.σε χαιρετω,γιαννηςτ.
|