προφανως η ελειψη αγαθων σχετιζεται με την απαγορευση εισαγωγων..? Ούτως η αλλως λογω μηδενικης ενημερωσης πλανάται μυστηριο για την χωρα ...
ετσι λενε και δειχνουν στα του δυτικου κοσμου ντοκιμαντερ
το προβλημα βεβαια δεν ειναι αμα θα βρεις να παρεις 40αρα τηλεοραση, αλλα αμα θα βρεις να αγορασεις φαι
ειχανε προβλημα σαυτο αλλα ποια κομ#####στικη χωρα δεν ειχα προβλημα σαυτον τον τομεα στο ξεκινημα
και ποιος απο μας ξερει αληθεια τι γινεται, ακομα και οι ιδιοι μπορει να μην ξερουν, ο μονος που ξερει ειναι ενας αγροτης/εργατης της βορειας κορεας, αυτος μονο ξερει πως περναει και ποσο νοιωθει οτι απειλειται η ελευθερια του απτο καθεστως
υπαρχουν βορειοκορεατικα ντοκιμαντερ στο youtube αμα θελετε να ενημερωθειτε και απο την αλλη πλευρα, οχι πολλα αλλα υπαρχουν
το ωραιο δε θαταν να ζητησεις να στα αλλαξουν αλλα να ζητησεις να σου δωσουν βορειοκορεατικα
εγω ηθελα συναλλαγμα χωρας πολυ πιο κοντα μας και μου πανε "δεν φερνουμε, γιατι δεν κινειται πολυ"
η ΤΤΕ δε θα πρεπε να'ναι ετοιμη να εξυπηρετησει τους πολιτες για οποιοδηποτε χωρα ? δε ξερω μαλλον εγω ειμαι περιεργος...
ΥΓ: ελεος, μου σβηνει το "κομ.μ.ου.νι.στικη"