elpidoforos
|
|
« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 19, 2017, 06:03:35 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #32 στις: Ιανουάριος 19, 2017, 06:17:50 μμ » |
|
Τι να πω βρε αρκουδιαρη.Στο θεμα των κακοτεχνιων των συγχρονων σοβερειν συμφωνουμε!! Αν και εγω ειμαι της αποψης κιτρινο να ειναι το μεταλλο και οτι να ναι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 19, 2017, 06:23:20 μμ » |
|
Τι να πω βρε αρκουδιαρη.Στο θεμα των κακοτεχνιων των συγχρονων σοβερειν συμφωνουμε!! Αν και εγω ειμαι της αποψης κιτρινο να ειναι το μεταλλο και οτι να ναι Oτι λάμπει δεν είναι χρυσός. Αλλά τι σου λέω εσένα, στην άμμο κτίζω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Αντωνης
|
|
« Απάντηση #34 στις: Ιανουάριος 19, 2017, 06:26:18 μμ » |
|
Τι να πω βρε αρκουδιαρη.Στο θεμα των κακοτεχνιων των συγχρονων σοβερειν συμφωνουμε!! Αν και εγω ειμαι της αποψης κιτρινο να ειναι το μεταλλο και οτι να ναι Και δοντια ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #35 στις: Ιανουάριος 19, 2017, 06:27:58 μμ » |
|
Ε οχι και δοντια!!Αντε μεχρι πλακακια το πολύ!! Τα δοντια καλο ειναι να μενουν στην θεση τους!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #36 στις: Ιανουάριος 19, 2017, 06:32:51 μμ » |
|
Ε οχι και δοντια!!Αντε μεχρι πλακακια το πολύ!! Τα δοντια καλο ειναι να μενουν στην θεση τους! Ολα είναι ατμός κτηνίατρε.Για φαντάσου ρε μπαγάσα να κοπιαριστούν, μετά να δώ που θα τις καταλάβεις.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #37 στις: Ιανουάριος 19, 2017, 06:48:07 μμ » |
|
Ε οχι και δοντια!!Αντε μεχρι πλακακια το πολύ!! Τα δοντια καλο ειναι να μενουν στην θεση τους! Για του λογου το αληθες προσφατη φωτογραφια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #38 στις: Ιανουάριος 19, 2017, 06:56:04 μμ » |
|
Ε οχι και δοντια!!Αντε μεχρι πλακακια το πολύ!! Τα δοντια καλο ειναι να μενουν στην θεση τους! Για του λογου το αληθες προσφατη φωτογραφια Μιχάλη του 2017 είναι?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #39 στις: Ιανουάριος 19, 2017, 07:00:05 μμ » |
|
Ε οχι και δοντια!!Αντε μεχρι πλακακια το πολύ!! Τα δοντια καλο ειναι να μενουν στην θεση τους! Για του λογου το αληθες προσφατη φωτογραφια Μιχάλη του 2017 είναι? Ααααα την χρονια την εχει απο την μεσα πλευρα δεν ξερω ρωτα τον
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 19, 2017, 07:02:12 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #41 στις: Ιανουάριος 19, 2017, 07:57:25 μμ » |
|
Μιχάλη δεν το συζητάμε καθόλου Αρσενικό είναι πάντα οι Εγγλέζοι είχαν μία έφεση στα Αρσενικά. Εκτός και εάν έχει καμμία αμφιβολία ο κτηνίατρός μας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
cat
|
|
« Απάντηση #42 στις: Ιανουάριος 19, 2017, 10:07:23 μμ » |
|
Μιχάλη δεν το συζητάμε καθόλου Αρσενικό είναι πάντα οι Εγγλέζοι είχαν μία έφεση στα Αρσενικά. Εκτός και εάν έχει καμμία αμφιβολία ο κτηνίατρός μας. Θυληκο ειναι με αρσενικες τασεις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
VENCEREMOS
|
|
|
|