μπαμπη μου,γενικοτερα τετοιες τιμες τις θεωρω υπερβολικες για τετοια σφαλματα..ειναι ενδιαφερον,ειναι ιδιαιτερα,εμπλουτιζουν μια συλλογη αλλα τετοια ποσα τα θεωρω υπερβολες..κατα την γνωμη μου πρεπει να πωλουνται στην τιμη του νομισματος συν μια αναλογικη υπεραξια..αλλα οχι ετσι...
οσο αφορα τωρα το σφαλμα,δεν γνωριζω περισσοτερα...
+1 Καλημερα παιδιά, είναι φαινόμενο των καιρών τελικά, νομίσματα που τα περνάγαμε στο ντούκου και τα πετάγαμε στον σορό, τώρα τα βλέπεις και μοσχοπουλιούνται (κάποιες φορές εχω αγοράσει και εγώ).
Τώρα εδώ, ένα απλό σπασιματακι δίσκου και πουλιέται 3 φορές επάνω απο την τιμή ενός BU (οχι au που είναι αυτό) νομίσματος.
Πιστεύω οτι ίσως έχουμε αρχίσει και το πάρα κάνουμε λίγο?, βέβαια όσο υπάρχουν κάποιοι που τα αγοράζουν τι να πω? καλά κάνουν..
Ο φίλος (και συνάδελφος συλλέκτης) δεν πρέπει να είναι μέλος στο στεκι, άλλα είναι σε άλλο φόρουμ (εκτός και αν είναι και εδώ με άλλο νικνειμ), τον εχω γνωρίσει και μου έδωσε τις καλύτερες εντυπώσεις.
υγ δεν ξέρω αν είναι σωστό να συζητάμε δημοπρασίες σε εξέλιξη, αν όχι συγνώμη και παρακαλώ να σβηστή το σχόλιο μου ευχαριστώ. Μιμης