Γιώργο το σχόλιο μου (σκέψη μου στα αλήθεια ..)είχε δημιουργο τα λεγωμενα σου.το οτι δηλαδή πιστεύεις οτι μπορεί να κόπηκαν 1000+ κομμάτια σε μετταλιου.
Αν θεωρησουμε αυτό πιθανό τότε τι ποσοστό επιβιωσης ως τις μέρες μας θεωρείς οτι υπάρχει?πάνω απο 5% ? 50 δηλαδή ?
Μια χαρά καρασουπερεξτρα σπάνια θα ήταν η δεκάρα..και με 10% με 100 δηλαδή (που δεν υπάρχει καμιά περίπτωση)
Πάλι μια χαρά σπανιοτητα θα ήταν..
Αν πάλι νομίζεις οτι δεν είναι αντί να.την βάλεις στις προσφορές, Στειλε την σε μένα με μια μικρή υπεραξια εναντι της κανονικής.να έχω και εγώ να το λέω σαν τα μονολεπτα του 79 (όταν βγούνε άλλες 200 στην αγορά)
Φιλε μου πολλές φορές δινω εναν αριθμο τυχαίο και κάποιοι κολανε εκει.
Λάθος αυτο.
Απλά ήθελα να επισυμανω πως απο ενα λάθος οι μητρες κεντραριστικαν σε μετάλλιο.
Η μηχανη πήρε μπροστά. Δεν ηταν στην εποψη του Καποδίστρια που τα χτυπουσαν με το χέρι. Μπορεί να βγηκαν 1000 όπως είπα τουλαχιστον διοτι εβαλα μέσα ενα τουλαχιστον μπορεί να βγηκαν και 10.000 που ειναι το όριο ασφαλείας οπου οι μητρες ειχαν πλεον αποδεδειγμένα προβλήματα. ΑΛΛΑ και παλι σε ενα νόμισμα κοπής 900.0000 τεμαχιων περιπου μιλάμε στατιστικά εαν η μήτρα έκανε ολο τον κυκλο της για το ενα δεκατο της κοπής.
Όλα αυτά όμως ειναι λόγια του αερα διοτι ειναι υποθετικα σενάρια.
Μεχρι να διαβασω κάτι επίσημα τεκμηριωμενο κραταω Μικρό καλάθι σαν Γιωργος.
Απλά και κατανοητα. Δεν αποριπτω τίποτα αλλά και δεν πιστεύω τίποτα.
Ειμαι Χρόνια στο κουρμπετι και εχω δει πάρα πολλά.