Sp1
|
|
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 30, 2016, 08:31:00 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 30, 2016, 08:31:20 μμ » |
|
Σπυρο σε πσρακαλω σηκωσε ακομη καθαρότερες Φωτογραφίες αύριο με φώς ημέρας στην ψύχρα πανω στο νόμισμα και όσο γίνεται ποιό κοντινές και καθαρότερες. Βγάλε το απο την ζελατίνα του.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 30, 2016, 08:34:17 μμ » |
|
Το τέσσερα είναι αδιαμφισβήτητα Εκεί. Πλέον παίζει ενα κακό εξι η οχτω χαλασμένο στο τέλος αλλιώς βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι νέο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 30, 2016, 08:35:51 μμ » |
|
Υπάρχει περίπτωση να είναι δοκίμιο; Δυστυχώς δεν έχω τώρα καλύτερη μηχανή αλλά θα προσπαθήσω για πιό καθαρές.Πάντως απ ότι βλέπετε είναι του 45.Νομίζω δεν έχετε αμφιβολία πια.Φαίνεται και στον καθρέπτη οτι είναι σχέδιο μεταλλίου.Σκοτεινή η φωτό αλλά φαίνεται .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 30, 2016, 08:36:43 μμ » |
|
Το τέσσερα είναι αδιαμφισβήτητα Εκεί. Πλέον παίζει ένα κακό έξι η οχτώ χαλασμένο στο τέλος αλλιώς βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι νέο.
Γιώργο το 6 δεν είναι έτσι απο πάνω με σπαστή γραμμή.Ούτε και 8 είναι αφού δεν είναι ενωμένες οι γραμμές του αριθμού σε καμία περίπτωση.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 30, 2016, 08:59:23 μμ » |
|
Το σχήμα μετάλλιου τελικά δεν ξερω ποσο σπάνιο ειναι.... Στα βιαστικα βρεισκω τρείς μπροστά μου. Πρωτη σχεδιο νόμισμα Δευτερη σχεδιο Νόμισμα. Τριτη σχεδιο Μ Ε Τ Α Λ Ι Ο Υ !!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 30, 2016, 09:00:44 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 30, 2016, 09:02:08 μμ » |
|
Το σχήμα μετάλλιου τελικά δεν ξερω ποσο σπάνιο ειναι.... Στα βιαστικα βρεισκω τρείς μπροστά μου. Πρωτη σχεδιο νόμισμα Δευτερη σχεδιο Νόμισμα. Τριτη σχεδιο Μ Ε Τ Α Λ Ι Ο Υ !!!
Δεν κατάλαβα τί λές.Το ίδιο νόμισμα βγάζω φωτογραφία.Οποιος δεν πιστεύει οτι είναι σχεδιο μεταλλίου όποτε θέλει να περάσει απ την Πάτρα να του το δείξω στο χέρι.Ελπίζω να μην μπερδεύτηκες με του 37.Ναι είναι άλλες αυτές.Είπα κι εγώ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 30, 2016, 09:05:06 μμ » |
|
Πιστεύω ότι είναι του '43. Στα δεκάλεπτα του '43 υπάρχει ποικιλία με διόρθωση στο 3, που έχει μεγάλη 'ουρά' προς τα κάτω και σχεδόν κολλάει το αριστερό κάθετο μέρος, με το μεσαίο οριζόντιο. Επίσης πολλές φορές το δεξί κάθετο είναι σχεδόν ανύπαρκτο ή πολύ λεπτό. Φωτογραφίες σε λίγο... τις επεξεργάζομαι. Σημ. Μην ψάξετε στον κατάλογο για την ποικιλία, δεν έχω περάσει όλες τις ποικιλίες. Την πατήσαμε που δεν δώσαμε σημασία στον εμπροσθότυπο. Κοιτάξαμε το δέντρο και χάσαμε το δάσος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 30, 2016, 09:12:05 μμ » |
|
Το μεγένθυνα 60 φορές ,πάλι 5 φαίνεται.Καταλαβαίνω τί λές για το 3 αλλά η γραμμή πηγαίνει οριζόντια μετα κάθετα αριστερά κάτω και μετά κάνει κύκλο.Κρίμα που δεν μπορώ να σας το δείξω καλύτερα.Αρκεί που είμαι σίγουρος εγώ οτι είναι 5.Τώρα τί γίνεται με απασχολεί εμένα και όχι αν είναι 5 γιατί είναι.Δεν το λέω απο πείσμα ουτε και θέλω να κάνω τον έξυπνο αλλά είναι 5 παιδιά όντως.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 30, 2016, 09:15:18 μμ » |
|
Σηκωνω τα δικα μου που βρηκα προχειρα. Αυτο που γραφει νουμερο 3 ειναι σχεδιο μεταλιου, τα αλλα δυο ειναι σχεδιο νομισματος. Και ναι δεν προσεχω ποτε τι αγοραζω, Απλα τα αγόραζα και τα πετουσα μεσα σε ενα αλμπουμ μεχρι να βρω ενα ακομη καλυτερο οπου τα αλλαζα και τα πετουσα ξανα σε αλλο δευτερευον αλμπουμ (παιδι για υοθεσια ξερω ξερω τι σκεφτεστε)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 30, 2016, 09:19:05 μμ » |
|
Πρόσεξε το '3' στο 3ο νόμισμα, που έναι ίδιο με το 2ο νόμισμα... τι εννοώ. Σχεδόν ακουμπά η κάθετη μύτη αριστερά του 3 με το οριζόντιό του. Και επίσης σχεδόν απουσιάζει η δεξιά κάθετη γραμμή. Αν προσθέσεις και τη φθορά, συν κάποια 'σκασίματα' που έχει το μέταλλο... μάλλον μιλάμε γι αυτήν την ποικιλία του 1843.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 30, 2016, 09:21:58 μμ » |
|
Όσο προχωρούσε η εκτύπωση φαίνεται ότι η κάθετη γραμμή αλλοιωνόταν. Οπότε μάλλον βλέπουμε κάτι τέτοιο... (το κάτω νόμισμα είναι κάπως πειραγμένο για να κατανοήσουμε ότι αν λείπει η κάθετη γραμμή ή υπάρχει φθορά δεξιά στο 3, κάλλιστα το περνάμε για 5)...
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 30, 2016, 09:39:51 μμ από GKCollect »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 30, 2016, 09:53:43 μμ » |
|
Δεν υπάρχει βούλα από τον αριθμό.Ειναι φθορά του νομίσματος και παιχνίδια του φακού.Αν βρήκε ο Γιώργος 2 10αρες σε σχέδιο μεταλλίου τότε είναι πανευκολο νόμισμα τελικα.Γ ι αυτό κατεβάσετε τις τιμές στους καταλόγους. Πολύ ωραία αυτά που μας εγραψες Κωστα μου αλλά αν έρθεις ποτέ Πάτρα και στο δείξω θα δεις ότι είναι 5 .Όσο για τη βούλα στην ουρά του 3 είναι ακριβώς κάτω από την κάθετη γραμμή του 3.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|