lucky_louk
|
|
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 01, 2016, 09:35:35 μμ » |
|
Ναι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Χρήστος Κούτρ
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 01, 2016, 09:41:50 μμ » |
|
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες @herakliotis ενημερωτικά το 02 γεννήθηκα οπότε δεν ξέρω τι θα πει δραχμή 😜
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 01, 2016, 09:44:21 μμ » |
|
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες @herakliotis ενημερωτικά το 02 γεννήθηκα οπότε δεν ξέρω τι θα πει δραχμή 😜
Για αυτό είναι ευκαιρία να αρχίσεις την συλλογή των Ελληνικών δραχμών μέσα από την οποία θα μάθεις πολλά πράγματα, μεταξύ αυτών και την Ελληνική (νομισματική) ιστορία και όχι μόνο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 01, 2016, 09:54:30 μμ » |
|
Αχ βαχ! Υπάρχουν και τέτοιες ηλικίες; Τι να πούμε εμείς που πατήσαμε τα 50...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 01, 2016, 09:55:28 μμ » |
|
Ναι, ναι!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 01, 2016, 09:57:18 μμ » |
|
Αχ βαχ! Υπάρχουν και τέτοιες ηλικίες; Τι να πούμε εμείς που πατήσαμε τα 50... Καλη ψυχη ;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 01, 2016, 10:35:22 μμ » |
|
Κράτα τα πατημένα, Θωμά, να μην μεγαλώσουν άλλο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
θοδωρης
|
|
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 01, 2016, 11:44:01 μμ » |
|
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι κάτω από το άρθρο που ανέβασε ο Αντώνης , μπορεί οποίος θέλει να σχολιάσει... όλοι όσοι σχολιάζουν, γράφουν για να πουλήσουν και αυτοί απεγνωσμένα... ο ένας γράφει μόνο σοβαρές προτάσεις, η άλλη απαντήστε μου σας παρακαλώ που μπορώ να τα πουλήσω κα... Διαβάστε να γελάσετε η να κλάψετε με την κατάντια που έχει η κατάσταση !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostas of millwall
|
|
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 02, 2016, 10:15:35 πμ » |
|
Συντοπιτης μου μεσω αγγελιων πουλουσε εκατοδραχμο προς 1000 ευρω. Σε ερωτηση αν επαιρνε τα δικα μου προς 100 το ενα στην αρχη κολησε. Για να τον "ξυπνησω" του ειπα οτι ψαχνω κοροιδα να τα δωσω και 10 ευρω το ενα. Το αποτελεσμα ηταν ακριβως το αντιθετο. Μου ειπε οτι τα δικα μου ειναι πλαστα?!και οτι το δικο του ηταν γνησιο γιατι το ειχε φυλαξει ο πατερας του. Ανιατη κατασταση ,παντα μενω με την απορια αν καποιος ποτε εχει " τσιμπησει"
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 02, 2016, 09:27:53 μμ » |
|
Αχ βαχ! Υπάρχουν και τέτοιες ηλικίες; Τι να πούμε εμείς που πατήσαμε τα 50... Καλη ψυχη ; +1 Καλησπερα Θαναση.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
yiorgos131313
|
|
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 02, 2016, 09:44:36 μμ » |
|
Να και μια απαντηση που εκανα στη χρυση αγγελια
i timi pou dino ego einai 15.000 an thelete mou kanete kai esis tin prosforasas mporo na stilo kai kaliteres fotografies ala thelo na kserete oti o tropos sinalagis einai katathesi se trapeza oxi paypal perimeno apantisi gia na stilo foto
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
κωστουλα
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 02, 2016, 11:06:59 μμ » |
|
πως ανεβαζουμε τις εικονες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΙΒΑΝ
|
|
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 02, 2016, 11:29:34 μμ » |
|
Να και μια απαντηση που εκανα στη χρυση αγγελια
i timi pou dino ego einai 15.000 an thelete mou kanete kai esis tin prosforasas mporo na stilo kai kaliteres fotografies ala thelo na kserete oti o tropos sinalagis einai katathesi se trapeza oxi paypal perimeno apantisi gia na stilo foto
γιωργο πολυ απατι παίζει.... Η δίωξη πρεπει να πιασει δουλειά....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|