babis
|
|
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 23, 2016, 08:30:23 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 23, 2016, 08:31:02 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 23, 2016, 08:42:28 μμ » |
|
----------------------------------------------
Φιλε η υπογραφη σου ειναι ολα τα λεφτα ,μα ολα,εγραψες++++++++ Ουδεις ασφαλεστερος.......αθανατη αρχαια Ελλαδα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 23, 2016, 09:07:44 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 23, 2016, 09:16:09 μμ » |
|
ναι στις δυο διαγραφες η μια δωρο
Ζωγραφισες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 23, 2016, 09:23:35 μμ » |
|
ναι στις δυο διαγραφες η μια δωρο
Ζωγραφισες Αυτό δεν είναι Black Friday αλλα Black delete
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 23, 2016, 09:58:31 μμ » |
|
Αύριο που θα μπω στο στέκι θα κάνω κάποιες προτάσεις που θα απευθύνονται στον Γιώργο (herakliotis) σαν ιδιοκτήτη του φόρουμ και στον Αντώνη (ANTONIO1967) σαν ας πούμε εκπρόσωπο των συντονιστών μια που αυτός έγραψε για την παραίτηση των διαχειριστών. Αν εισακουστώ έχει καλώς! Αν όχι δεν γίνεται να τραβιέται αυτό που γίνεται στο φόρουμ μας για πολύ χρόνο, και κανονίστε όλοι την πορεία σας! Πάντως να ξέρετε ότι θα είναι προτάσεις εν αρχή συναίνεσης από όλους! Την επαύριον λοιπόν συνφορουμίτες μου! Τις καληνύχτες μου σε όλους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 23, 2016, 10:12:09 μμ » |
|
Αύριο που θα μπω στο στέκι θα κάνω κάποιες προτάσεις που θα απευθύνονται στον Γιώργο (herakliotis) σαν ιδιοκτήτη του φόρουμ και στον Αντώνη (ANTONIO1967) σαν ας πούμε εκπρόσωπο των συντονιστών μια που αυτός έγραψε για την παραίτηση των διαχειριστών. Αν εισακουστώ έχει καλώς! Αν όχι δεν γίνεται να τραβιέται αυτό που γίνεται στο φόρουμ μας για πολύ χρόνο, και κανονίστε όλοι την πορεία σας! Πάντως να ξέρετε ότι θα είναι προτάσεις εν αρχή συναίνεσης από όλους! Την επαύριον λοιπόν συνφορουμίτες μου! Τις καληνύχτες μου σε όλους.
Εγω λεω να κατσεις στα αυγα σου Τα τυχαρπαστα γατακια ....Οι Αναισχυντοι στασιαστες!!! https://www.youtube.com/watch?v=-cY5Jz58UaQ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 23, 2016, 10:25:59 μμ » |
|
Να υποστηριζεις αυτο που ειναι δικαιο και οχι αυτο που σε συμφερει Αυτο ονομαζεται γενναιοτητα ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό!! Θύρα 7 Υγ Black Friday αρχίζει αύριο Πέμπτη!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 23, 2016, 10:54:00 μμ » |
|
Φιλε Μπαμπη εγω πλεον δεν εχω να πω ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ!! Μερικοι μερικοι με τα καρφακια τους που πετανε δειχνουν σε ολους τελικα το πραγματικο τους προσωπειο!! Ελευθερα λοιπον!! Ο εχων ωτα ας ακουει , ο εχων οφθαλμους ας βλεπει και ας κρινει απο τις αντιδρασεις μερικων μερικων ποιο ειναι το ξεκατινιασμα της υποθεσης!!
Εχουν ακουστει πολλα!! Διαβαστε τα προσεκτικα στα τρια ποστ που υπαρχουν και θα διαπιστωσετε ΑΡΚΕΤΑ!!
Ευχαριστω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
|
johneko
|
|
« Απάντηση #27 στις: Νοέμβριος 24, 2016, 02:42:16 μμ » |
|
Δύσκολα βρίσκεις καλούς καλόγηρους σήμερα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #28 στις: Νοέμβριος 24, 2016, 06:44:42 μμ » |