Johntsik
|
|
« στις: Νοέμβριος 18, 2016, 01:25:20 μμ » |
|
Σε τι κατάσταση είναι και τι αξία έχει αυτή η Guinea? Ευχαριστώ πολύ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kap
|
|
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 18, 2016, 01:26:19 μμ » |
|
au50-au55
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kap
|
|
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 18, 2016, 01:37:56 μμ » |
|
στα 800 ευρω θα την εβρισκες στο ebay
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 18, 2016, 01:38:31 μμ » |
|
To παρακατω ειναι PCGS XF40
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kap
|
|
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 18, 2016, 01:41:17 μμ » |
|
αυτην την βλεπω καθε μερα σχεδον,τις χαλβαδιαζω καθημερινα. οπως βλεπετε τα XF εχουν μια ποιο ξυραφάτη οψη απο τα au,ευκολα ξεχωριζουν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 18, 2016, 01:48:28 μμ » |
|
αυτην την βλεπω καθε μερα σχεδον,τις χαλβαδιαζω καθημερινα. οπως βλεπετε τα XF εχουν μια ποιο ξυραφάτη οψη απο τα au,ευκολα ξεχωριζουν Αν θελεις να μας το αναλυσεις λιγο αυτο;Τα XF που εχουν πιο ξυραφατη οψη απο τα AU δηλαδη καλυτερη η χειροτερη;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kap
|
|
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 18, 2016, 02:02:14 μμ » |
|
αυτην την βλεπω καθε μερα σχεδον,τις χαλβαδιαζω καθημερινα. οπως βλεπετε τα XF εχουν μια ποιο ξυραφάτη οψη απο τα au,ευκολα ξεχωριζουν Αν θελεις να μας το αναλυσεις λιγο αυτο;Τα XF που εχουν πιο ξυραφατη οψη απο τα AU δηλαδη καλυτερη η χειροτερη; καλυτερη,δηλαδη ενα au για να φτασει ενα xf θα πρεπει να ειναι 58 για να ειναι κοντα στην οψη δειτε για παραδειγμα αυτες τις δυο γκινεες,το xf ειναι ποιο ακυκλοφορητο,η πρωτη ειναι καπου στο 50-55. 58 δεν το φτανει με τιποτα,θα ηταν κοντα στην xf 40. παρεπιπτωντως ειμαι και εγω κατοχος μιας γκινεας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
incredible
|
|
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 18, 2016, 02:03:25 μμ » |
|
Το 'χασα τώρα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kap
|
|
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 18, 2016, 02:08:18 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
incredible
|
|
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 18, 2016, 02:11:30 μμ » |
|
Το βλέπω, και πώς γίνεται αυτό?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 18, 2016, 02:12:31 μμ » |
|
αυτην την βλεπω καθε μερα σχεδον,τις χαλβαδιαζω καθημερινα. οπως βλεπετε τα XF εχουν μια ποιο ξυραφάτη οψη απο τα au,ευκολα ξεχωριζουν Αν θελεις να μας το αναλυσεις λιγο αυτο;Τα XF που εχουν πιο ξυραφατη οψη απο τα AU δηλαδη καλυτερη η χειροτερη; καλυτερη,δηλαδη ενα au για να φτασει ενα xf θα πρεπει να ειναι 58 για να ειναι κοντα στην οψη δειτε για παραδειγμα αυτες τις δυο γκινεες,το xf ειναι ποιο ακυκλοφορητο,η πρωτη ειναι καπου στο 50-55. 58 δεν το φτανει με τιποτα,θα ηταν κοντα στην xf 40. παρεπιπτωντως ειμαι και εγω κατοχος μιας γκινεας Καλησπερα εχεις πμ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kap
|
|
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 18, 2016, 02:15:57 μμ » |
|
Το βλέπω, και πώς γίνεται αυτό? αγω σαν συλεκτης απο αυτες τις 2 γκινεες θα διαλεγα την xf40,αν τις δειτε προσεκτικα η xf 40 ειναι σε καλυτερη κατασταση απο την au 50,δειτε προσεκτικα τα δυο λινκ και θα συμφωνησετε. εχω απειρα παραδειγματα να σας δειξω σε αλλα νομισματα xf εναντιων au55 που τα xf ειναι πολυ καλυτερα σε κατασταση
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 18, 2016, 02:20:01 μμ » |
|
Το βλέπω, και πώς γίνεται αυτό? αγω σαν συλεκτης απο αυτες τις 2 γκινεες θα διαλεγα την xf40,αν τις δειτε προσεκτικα η xf 40 ειναι σε καλυτερη κατασταση απο την au 50,δειτε προσεκτικα τα δυο λινκ και θα συμφωνησετε. εχω απειρα παραδειγματα να σας δειξω σε αλλα νομισματα xf εναντιων au55 που τα xf ειναι πολυ καλυτερα σε κατασταση Εκτος του οτι εχουμε κουτι αλλης εταιριας στο ψηλο(οσο περνα ο καιρος βρισκω οτι εχει μεγαλυρερη σημασια απο οτι παλια πιστευα)γινονται και λαθη ενιοτε οικτρα. Και οι δυο ειναιαρκετα τσιμπημενες στην τιμη . Η δικη σου ειναι βφ κατα την αποψη μου .Ενδιαφερουσα αλλα....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kap
|
|
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 18, 2016, 02:29:31 μμ » |
|
Το βλέπω, και πώς γίνεται αυτό? αγω σαν συλεκτης απο αυτες τις 2 γκινεες θα διαλεγα την xf40,αν τις δειτε προσεκτικα η xf 40 ειναι σε καλυτερη κατασταση απο την au 50,δειτε προσεκτικα τα δυο λινκ και θα συμφωνησετε. εχω απειρα παραδειγματα να σας δειξω σε αλλα νομισματα xf εναντιων au55 που τα xf ειναι πολυ καλυτερα σε κατασταση Εκτος του οτι εχουμε κουτι αλλης εταιριας στο ψηλο(οσο περνα ο καιρος βρισκω οτι εχει μεγαλυρερη σημασια απο οτι παλια πιστευα)γινονται και λαθη ενιοτε οικτρα. Και οι δυο ειναιαρκετα τσιμπημενες στην τιμη . Η δικη σου ειναι βφ κατα την αποψη μου .Ενδιαφερουσα αλλα.... μου φαινονται κανονικες οι τιμες και στα 2,ετσι και αλλιως ολες οι γκινεες εκει παιζουν. ειναι και 150 ευρω οι κρατησεις του ebay μεσα στην τιμη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 18, 2016, 02:35:23 μμ » |
|
Λες ε; Και τι τον ενδιαφερουν τον αγοραστη τα fees; Αυτος θα τα πληρωνει δηλαδη;;
Τεσπα καλο απογευμα
Υ.Σ Βιαστικα νομισα οτι ειναι ngc το δευτερο ,αλλα δενμεχει σημασια ο συλλογισμος ισχυει
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 18, 2016, 02:48:07 μμ από coll »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|