Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #30 στις: Νοέμβριος 05, 2016, 02:37:20 μμ » |
|
Μαλαματίνα που την θυμήθηκες....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
ΜΙΔΑΣ
|
|
« Απάντηση #31 στις: Νοέμβριος 05, 2016, 02:40:56 μμ » |
|
Η καλύτερη ρετσίνα του εμπορίου!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #32 στις: Νοέμβριος 05, 2016, 02:50:44 μμ » |
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 05, 2016, 03:01:40 μμ από oldgeotzo »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
imike
|
|
« Απάντηση #33 στις: Νοέμβριος 05, 2016, 03:07:21 μμ » |
|
Δίπλα δίπλα θα είστε με τον τασουλη. Στις 10 ρετσινες οι 9 δικές σας. Θα εχει και σπεσιαλιτέ: συκωτακια με τρίγωνα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #34 στις: Νοέμβριος 05, 2016, 03:20:49 μμ » |
|
Μαλαματίνα που την θυμήθηκες.... ;
Και εγω μεχρι προτινος την θεωρουσα συλλεκτικη. Σε πληροφορω οτι ενω στην νοτια Ελλαδα αλλα και στα νησια δεν υφισταται εδω και πολλα χρονια ,το ειδα με τα ματια μου οτι σε ολη τη βορεια Ελλαδα συνιθιζεται παρα πολυ, και δεν ελειψε ποτε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gerta
|
|
« Απάντηση #36 στις: Νοέμβριος 05, 2016, 03:56:32 μμ » |
|
Μην μασάς. Θα φέρω και εγώ την δική μου . Έτσι.......θα αλωνίσουμε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
|
|
|
gerta
|
|
« Απάντηση #37 στις: Νοέμβριος 05, 2016, 03:57:50 μμ » |
|
Δίπλα δίπλα θα είστε με τον τασουλη. Στις 10 ρετσινες οι 9 δικές σας. Θα εχει και σπεσιαλιτέ: συκωτακια με τρίγωνα Αυτό εννοείται. Καλά να είμαστε να πιούμε πάλι χωρίς ποτήρια. Σωτήρη μου θέλεις επειγόντως μάθημα.....ιδιαίτερο. Δεν ανηφορίζεις και συ!!!;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #38 στις: Νοέμβριος 05, 2016, 04:13:47 μμ » |
|
Μαλαματίνα που την θυμήθηκες.... ;
Και εγω μεχρι προτινος την θεωρουσα συλλεκτικη. Σε πληροφορω οτι ενω στην νοτια Ελλαδα αλλα και στα νησια δεν υφισταται εδω και πολλα χρονια ,το ειδα με τα ματια μου οτι σε ολη τη βορεια Ελλαδα συνιθιζεται παρα πολυ, και δεν ελειψε ποτε Tο γνωρίζω αυτό καλά γιατί ο μίσος είμαι Βόρειος...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #39 στις: Νοέμβριος 05, 2016, 04:20:41 μμ » |
|
Σωτήρη μου θέλεις επειγόντως μάθημα.....ιδιαίτερο. Δεν ανηφορίζεις και συ!!!; Αμ Ασχημα θαταν Τασο;; Ξερεις εχω και τη μεσουλα μου αυτες τις μερες. Καλα να περασετε ,φιλακια και στον Αντωνη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #40 στις: Νοέμβριος 05, 2016, 04:22:23 μμ » |
|
Να φατε, να πιειτε, να σκασετε, που μου θελετε και, δηθεν, συλλεκτικες μαζωξεις στα ταβερνεια παναθεμα σας.. Λετε στις γυναικες σας, "αγαπη μου, θα πρεπει να παω σε ενα πολυ σημαντικο νομισματικο συνεδριο, ειμαι κυριος ομιλητης και δεν γινεται να λειψω" και μετα πατε και αποκτηνωνεστε με μπριζολες, μελιτζανακια τουρσια, τριγωνα και μαλαματινες.. Λιτοτης, διαιτα και προσευχη, ΓΟΜΑΡΙΑ..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
jimse
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
End Of An Era
|
|
« Απάντηση #41 στις: Νοέμβριος 06, 2016, 02:29:47 μμ » |
|
Να φατε, να πιειτε, να σκασετε, που μου θελετε και, δηθεν, συλλεκτικες μαζωξεις στα ταβερνεια παναθεμα σας.. Λετε στις γυναικες σας, "αγαπη μου, θα πρεπει να παω σε ενα πολυ σημαντικο νομισματικο συνεδριο, ειμαι κυριος ομιλητης και δεν γινεται να λειψω" και μετα πατε και αποκτηνωνεστε με μπριζολες, μελιτζανακια τουρσια, τριγωνα και μαλαματινες.. Λιτοτης, διαιτα και προσευχη, ΓΟΜΑΡΙΑ.. χαχαχαχα έπος!!! Μετά απο λίγο κρασί παραπάνω άνετα ανεβαίνεις στο τραπέζι και γίνεσαι κύριος ομιλητής!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
From Wishes To Eternity
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #42 στις: Νοέμβριος 06, 2016, 02:41:06 μμ » |
|
Να φατε, να πιειτε, να σκασετε, που μου θελετε και, δηθεν, συλλεκτικες μαζωξεις στα ταβερνεια παναθεμα σας.. Λετε στις γυναικες σας, "αγαπη μου, θα πρεπει να παω σε ενα πολυ σημαντικο νομισματικο συνεδριο, ειμαι κυριος ομιλητης και δεν γινεται να λειψω" και μετα πατε και αποκτηνωνεστε με μπριζολες, μελιτζανακια τουρσια, τριγωνα και μαλαματινες.. Λιτοτης, διαιτα και προσευχη, ΓΟΜΑΡΙΑ.. Δημήτρη έχεις δίκιο πες τα! από νομισματικές συγκεντρώσεις έχουν μεταλλαχθεί σε συγκεντρώσεις κρασοκατάνυξης, τσιπουρομεζέδων και ντερλικόματος!!! Το καμουφλάζ (ελληνιστί παραλλαγή) είναι η παρουσία ορισμένων συζύγων... Είδομεν τι θα πράξομε αναλόγως εργασίας...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #43 στις: Νοέμβριος 06, 2016, 08:06:11 μμ » |
|
Το νου σας !!! ... Θα 'μαι και γω εκεί.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #44 στις: Νοέμβριος 06, 2016, 08:08:56 μμ » |
|
Το νου σας !!! ... Θα 'μαι και γω εκεί.
Αυτό να το εκλάβουμε ως απειλή
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
|