Φιλε μου δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα οπως τα λες.
Εγω πχ αγορασα απο εδω μεσα την τριπλετα του 1989 και ολοι ξερετε φανταζωμε απο ποιον την πηρα και ποσο την πηρα!!
Μπορει να την πληρωσα μια μια αλφα υπεραξια εναντι του εξωτερικου αλλα αυτο για μενα ειναι αμιλητεο μπροστα στον ελεγχο και τον φορο που θα μου γινωταν εαν την ευρισκα πχ στην αμερικη οπου την ειχε πωλητης στα 1750 !!
ή στο να προσπαθεις να πληρωσεις κατι σε Ευρωπαικη χωρα και να μην σου προχωραει το συστημα λογω φραγμων!!
Μπορει μερικοι μερικοι να θελετε να αγορασετε φτηνα και καποιες φορες να το βρισκετε. Μαγκια σας.
Αλλα καποιες αλλες φορες μενετε με τα λεφτα στο χερι διοτι κανεις δεν θελει να σας δωσει μια κασετινα που αξιζει 4,000 στα 3200 οπως καποιοι επιθυμητε!!
Και εγω σε καποιες περιπτωσεις θα ηθελα να βρω κατι στα 500 ευρω κατω, αλλα αμα δεν το βρισκω ζυγιζω τα πραγματα και ανεβαινω καπου παραπανω και εαν εχει καλη θελησει ο πωλητης να υποχωρησει λιγο τα βρισκουμε!!
Αλλα αυτο πουπαρητηρω εδω μεσα σε μερικους μερικους ειτε ειναι ελληνικα νομισματα-χαρτονομισματα ειτε ειναι χρυσα ψαχνουν ΟΛΟΙ να αγορασουν φτηνα και αμα βγουν να πουλησουν να πουλησουν ακριβα!!
Δεν μπορεις να τα εχεις και τα δυο!! Καταλαβεται το !!
Υ.Γ Το παραπανω σχολιο δεν στοχευει κανεναν εκ των συνομηλιτων μια και μιλησα και για ελληνικα
Ειναι κατι που απλα το παρατηρω και ειπα να το αναφερω.
Απλα εαν κατι ειναι δυσκολο πρεπει να τα χωσεις για να το παρεις!!
Οσο κανεις παζαρια καποιος αλλος θα μπει σφηνα και θα στο φαει!!
Και εσυ μετα :