ellinas
|
|
« Απάντηση #195 στις: Φεβρουάριος 03, 2017, 12:40:51 μμ » |
|
Διονύση για ακόμα μία φορά Σ Ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση. Είναι πολύ εύκολο για μας να λέμε ότι θέλουμε, χωρίς να γνωρίζουμε πόση ευθύνη καθώς και το χρόνο που αφιερωνεις σε κάθε ομαδική . Να σαι καλά φίλε
Kai που να τον γνωρίσεις και από κοντά!! Παιδί μάλαμα! Αφού σκέφτομαι να ξαναγραφτώ στο λύκειο για να τον έχω καθηγητή!!! Eσυ για να το παιξεις τζοβενο μεχρι στο νηπιαγωγειο σε εχω ικανο να πας να γραφτεις ΥΓ Ο Διονυσης ειναι πραγματι παιδι μαλαμα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #196 στις: Φεβρουάριος 03, 2017, 12:54:42 μμ » |
|
Διονύση για ακόμα μία φορά Σ Ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση. Είναι πολύ εύκολο για μας να λέμε ότι θέλουμε, χωρίς να γνωρίζουμε πόση ευθύνη καθώς και το χρόνο που αφιερωνεις σε κάθε ομαδική . Να σαι καλά φίλε
Kai που να τον γνωρίσεις και από κοντά!! Παιδί μάλαμα! Αφού σκέφτομαι να ξαναγραφτώ στο λύκειο για να τον έχω καθηγητή!!! Eσυ για να το παιξεις τζοβενο μεχρι στο νηπιαγωγειο σε εχω ικανο να πας να γραφτεις ΥΓ Ο Διονυσης ειναι πραγματι παιδι μαλαμα Μίλησε και ο Μιχαλάκης ο γιεγιές!! Μπούμπη..... έ μπούμπη!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #197 στις: Φεβρουάριος 03, 2017, 02:00:36 μμ » |
|
Βρε παιδιά; Αφου μιλατε μονο εσείς οι δυο και δεν υπάρχουν μηνύματα άλλα να κανουν Παρεμβολή μεταξύ σας γιατί κάνετε παράθεση ο ένας τα λόγια τού αλλού; ; Υπάρχει κανένας λόγος; ; Λες να μην καταλάβει κανείς την ροή; ;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
teutates
|
|
« Απάντηση #198 στις: Φεβρουάριος 03, 2017, 04:01:15 μμ » |
|
Ο Αυστριακός έμπορος δεν απάντησε ούτε στο δεύτερο e-mail. Αγνοείται η τύχη του πραγματικά.
Αν η κατάσταση παραμείνει η ίδια τη Δευτέρα σας επιστρέφω μόνο τα ποσά των τίγρεων. Επειδή κάποιοι (ευτυχώς πολύ λίγοι) μου έχουν κάνει έμβασμα από άλλη τράπεζα (προφανώς από Εθνική) όπου δεν έχω λογαριασμό παρακαλούνται να μου στείλουν ένα λογαριασμό σε κάποια από τις άλλες τράπεζες γιατί δεν πρόκειται να χρεωθώ τα έξοδα εμβασμάτων, εκτός αν είναι πρόθυμοι να τα αναλάβουν εκείνοι. Παράλληλα κάνω την πληρωμή των αρχαγγέλων τη Δευτέρα ή την Τρίτη το αργότερο και οριστικοποιείται η παραγγελία. Γι αυτό παρακαλώ μην κάνετε άλλες πληρωμές μετά την Κυριακή 5/2/2017. Από ότι φαίνεται περισσεύει ένα proof αλλά δεν είναι θέμα το ακυρώνω. Τα υπόλοιπα προχωρούν κανονικά. Αν παρόλα αυτά κάποιος επιθυμεί να πληρώσει τη Δευτέρα ας μου στείλει μήνυμα, όχι εδώ αλλά e-mail να περιμένω μέχρι την Τρίτη, μετά τέλος, πάμε για τα επόμενα.
Ζητώ συγγνώμη για τις ελπίδες που σας έδωσα για την τίγρη (ίσως βιάστηκα όταν είδα χθες το πρωί την απάντηση του Αυστριακού εμπόρου) αλλά καταλαβαίνετε ότι δεν μπόρεσα να κάνω κάτι περισσότερο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Foumantsou
|
|
« Απάντηση #199 στις: Φεβρουάριος 03, 2017, 04:08:46 μμ » |
|
Δεν πειράζει φιλε Διονύση και αυτα που εχεις κάνει ήδη ειναι αρκετά , η προσπάθεια και η αλληλοβοήθεια μετράει άλλωστε , ίσως με λίγη τύχη να σου απαντήσει και ο Αυστριακός αλλιώς δεν πειράζει , δεν έγινε και τπτ. Αν και πιστεύω οτι και να σου απαντήσει δεν νομιζω να ειναι ακομα στην τιμη που σου είχε πει εξαρχής .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
What goes up must come down!
|
|
|
teutates
|
|
« Απάντηση #200 στις: Φεβρουάριος 03, 2017, 11:01:31 μμ » |
|
Τατα ταταρατατατα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #201 στις: Φεβρουάριος 03, 2017, 11:06:17 μμ » |
|
Λάθος ρυθμός και ...φάλτσος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
teutates
|
|
« Απάντηση #202 στις: Φεβρουάριος 03, 2017, 11:13:59 μμ » |
|
Ταραταρα τατατ Για όλα φταίει το Βερολίνο, έπρεπε να το είχα καταλάβει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #203 στις: Φεβρουάριος 03, 2017, 11:17:22 μμ » |
|
Ελα και με κοψοχόλιασες! Δηλαδή την Δευτέρα να περιμένουμε θετική απάντηση;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
teutates
|
|
« Απάντηση #204 στις: Φεβρουάριος 03, 2017, 11:22:17 μμ » |
|
Χμμμ, δεν λέω τίποτα. Ζητώ μια μικρή παράταση μέχρι 7/2/2017 24:00 Δεν λέω τίποτε άλλο Αν έχω την έγκρισή σας καλώς, αλλιώς πείτε μου ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Foumantsou
|
|
« Απάντηση #205 στις: Φεβρουάριος 03, 2017, 11:43:41 μμ » |
|
Μα και βέβαια εχεις την έγκριση μας Διονύση , δεν θέλει ερώτημα πιστεύω..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
What goes up must come down!
|
|
|
Epikouros
|
|
« Απάντηση #206 στις: Φεβρουάριος 04, 2017, 12:30:50 μμ » |
|
Χμμμ, δεν λέω τίποτα. Ζητώ μια μικρή παράταση μέχρι 7/2/2017 24:00 Δεν λέω τίποτε άλλο Αν έχω την έγκρισή σας καλώς, αλλιώς πείτε μου ... Μη παίζεις με τα ''νεύρα'' μας .... Αυτό το νόμισμα θα με κάνει να αρχίσω το ποτό ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Εὔφημος ἴσθι
|
|
|
Sbgate4
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #207 στις: Φεβρουάριος 04, 2017, 01:05:07 μμ » |
|
Τόλη βγαίνει και σε μπυρα Η θα την πιούμε για να γιορτάσουμε ή θα την πιούμε για να ξεχάσουμε !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
teutates
|
|
« Απάντηση #208 στις: Φεβρουάριος 04, 2017, 01:56:29 μμ » |
|
Μωρέ βγαίνει και σε άλλα ο τίγρηςΕλπίζω να μην μας κόψει η λογοκρισία, διαλέξτε το πρώτο. Άσχετο αλλά σχετικό μόλις έκλεισε μια ... στο ebay στα 67!! Μα τον Τουτάτη είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 04, 2017, 02:11:18 μμ από teutates »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pasmel
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Έστιν ουν Ελλάς και η Μακεδονία
|
|
« Απάντηση #209 στις: Φεβρουάριος 06, 2017, 02:51:12 μμ » |
|
Διονυση κανένα πρόβλημα κι αν δε τα καταφέρουμε, δε πειράζει! Και μόνο που ασχολήθηκες απο μενα ένα μεγάλο ευχαριστώ! Αν αλλάξει κάτι έχε με στα υπόψη σε παρακαλώ.. Καλό μεσημέρι! Υ.Γ. Προσπάθησα να στείλω μειλ αλλά για κάποιο λόγο δεν παραδινοταν.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|