Ειλικρινά έτσι μου έρχεται να αρχίσω τις φωνές, αλλά δεν το κάνω γιατί δεν θα έχει αποτέλεσμα, θα τις ακούσω μόνο εγώ.
Μετά σκέφτηκα αρκετούς από εσάς να σας διαγράψω από την εγγραφή σας σε ένα blog γνωστό και μη εξαιρετέο αλλά μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να μην διαβάσατε το e-mail που σας ήρθε για το νέο άρθρο.
Στη συνέχεια σκέφτηκα ότι αυτό το όμορφο πραγματικά μέσο πληροφόρησης που λέγεται Internet πώς μπορεί να καταντήσει ένα μέσα παραπληροφόρησης και διασποράς εικασιών, τρομοκρατίας και εκφοβισμού.
Αλήθεια ποιος σας είπε ότι δεν θα διατεθεί στους ιδιώτες συλλέκτες το νόμισμα των 10 ευρώ για την εποχή του σιδήρου και του γυαλιού; Πού στο καλό το ενημερωτικό το γράφει αυτό; Γιατί όσες φορές και να το διάβασα δεν το είδα πουθενά, ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΕΜΕ, γραμμένο.
Άρα αρχίζουν τα συμπεράσματα, οι εικασίες, το τοσοδούλι γίνεται ΤΟΟΟΟΣΟ και καλά να ήταν κάτι άλλο
αλλά στα συλλεκτικά; ΓΙΑΤΙ;
Μετά τα βάζετε με τους δημοσιογράφους που δεν κάνουν έρευνα και κάνουν ρεπορτάζ από το σπίτι χωρίς καν να πάρουν ένα τηλέφωνο.
Και μια που αναφέραμε τη λέξη τηλέφωνο: Αυτό ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ το δελτίο τύπου έχει πάνω e-mail και τηλέφωνο. Ποιος από εσάς έστειλε e-mail; Ποιος από εσάς πήρε τηλέφωνο το ευγενικότατο κύριο Κονταξόπουλο;
ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΜΕ
Από το πρωί διαβάζω σε όλα τα ελληνικά forum τόση τρομοκρατία ΜΑ ΤΟΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ που δεν άντεξα, έσκασα και τώρα γράφω αυτά που γράφω.
Δεν θα τα γράψω αλλού, αν θέλετε σβήστε τα γιατί με φέρατε στο ΑΜΗΝ και μάλλον παρεκτράπηκα αλλά νομίζω έχω και μια σταλιά δίκιο.
Υ.Γ. Αν βαριέστε να διαβάσετε το άρθρο στο blog να σας πληροφορήσω ότι το νόμισμα θα διατεθεί από ΤτΕ τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου κατά ρητή διαβεβαίωση του κ. Κονταξόπουλου. Απλά οι άνθρωποι ήθελαν να έχουν κάτι (εμπορικό;) να παρουσιάσουν στην διεθνή έκθεση του Βερολίνου, να μην πάνε με άδεια χέρια γι αυτό και αυτό το βιαστικό ενημερωτικό όπου δεν υπάρχει ούτε καν εικόνα του νομίσματος