ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 14, 2016, 12:01:35 μμ » |
|
Τιποτα Μανο μου , απλα βαρεθηκα να βλεπω καποιους να γραφουν ανουσια μηνυματα απλα και μονο για να ανεβασουν τον αριθμο των μηνυμάτων τους
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
AK
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 14, 2016, 12:13:40 μμ » |
|
Τιποτα Μανο μου , απλα βαρεθηκα να βλεπω καποιους να γραφουν ανουσια μηνυματα απλα και μονο για να ανεβασουν τον αριθμο των μηνυμάτων τους γιατί ανούσια? μπορείς να μας πεις πιο είναι το κριτήριο που χρησιμοποιείς για να κρίνεις κάποιο σχόλιο ανούσιο? και κάτι ακόμη... δεν έχω κάνει υποδείξεις σε κανέναν....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
AK
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 14, 2016, 12:23:27 μμ » |
|
Να ξέρεις το πεντόλιρο δεν το πήρα..... δεν θα έπαιρνα ποτέ πλαστό πεντόλιρο. Αυτό εξάλλου έδειξε και η ψηφοφορία. Χαλάρωσε, αφού ξέρεις ότι σε αγαπάω.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 14, 2016, 12:32:56 μμ από AK »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikos11
|
|
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 14, 2016, 12:42:31 μμ » |
|
Όποιος αγαπάει παιδεύει .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 14, 2016, 03:46:27 μμ » |
|
Να ξέρεις το πεντόλιρο δεν το πήρα..... δεν θα έπαιρνα ποτέ πλαστό πεντόλιρο. Αυτό εξάλλου έδειξε και η ψηφοφορία. Χαλάρωσε, αφού ξέρεις ότι σε αγαπάω. Ο φίλος μου ο Αντώνης είπε για να πάρεις κάτι που έχει την Κυριακή, θέλει διπλή μερίδα μπουγάτσα τυρί και 10 κάμψεις. (ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να τρέχεις το τετράγωνο της περιοχής)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 14, 2016, 05:01:03 μμ » |
|
Κρατήστε τα γλυκά παιδιά τον έχω πάρει τηλέφωνο εδώ και ώρα και το έχω κανονίσει το θέμα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 14, 2016, 05:03:46 μμ » |
|
Κρις αυτο το κατι πρέπει να είναι περιζητιτο μου φαίνεται. Πες στον φιλο σου οτι εγω δεν του δινω ουτε κομμάτι μπουγατσα. Αλλά αμα δεν το δώσει εμενα αυτο το κατι θα τον πεταξω οξω απο εδώ! !!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
|
AK
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 14, 2016, 05:48:19 μμ » |
|
Να ξέρεις το πεντόλιρο δεν το πήρα..... δεν θα έπαιρνα ποτέ πλαστό πεντόλιρο. Αυτό εξάλλου έδειξε και η ψηφοφορία. Χαλάρωσε, αφού ξέρεις ότι σε αγαπάω. Ο φίλος μου ο Αντώνης είπε για να πάρεις κάτι που έχει την Κυριακή, θέλει διπλή μερίδα μπουγάτσα τυρί και 10 κάμψεις. (ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να τρέχεις το τετράγωνο της περιοχής) αυτό μου είπε και ο υπάλληλός του..... μου ζήτησε και συγνώμη γιατί δεν καταλάβαινε......
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 14, 2016, 06:03:02 μμ » |