|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 07, 2016, 08:47:25 μμ » |
|
Δεν λέει και πολλά πράγματα ήταν τόσο χάλια που δεν το θέσανε καθόλου σε κυκλοφορία
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
alexkyri
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 07, 2016, 08:49:22 μμ » |
|
Μου λείπει ένα τέτοιο, το ανταλλάζεις?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 07, 2016, 09:05:06 μμ » |
|
To συγκεκριμένο δημοπρατείται στις αρχές Δεκεμβρίου με τιμή εκκίνησης τα 30.000 ευρώ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
stin31
|
|
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 07, 2016, 10:00:25 μμ » |
|
σιγα μωρε εχω ενα ιδιο με μουστακι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 09, 2016, 10:15:22 μμ » |
|
To συγκεκριμένο δημοπρατείται στις αρχές Δεκεμβρίου με τιμή εκκίνησης τα 30.000 ευρώ
αν θέλεις αγαπητε μας δίνεις περισσότερα στοιχεία της δημοπρασίας. Μιας και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Σε ευχαριστώ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 09, 2016, 10:20:53 μμ » |
|
Νάσαι καλά Μιχάλη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 09, 2016, 10:41:06 μμ » |
|
Κρατείστε την φωτο στο αρχείο σας να έχετε να την βλέπεται... γιατί νόμισμα δεν θα δείτε ποτέ... εγώ ήδη την κατέβασα στο φωτοαρχείο μου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 09, 2016, 10:46:16 μμ » |
|
Κράτα και όλα τα άλλα το το φίλε μου που έχει εκεί αυτή η δημοπρασία του Γεωργίου γιατί ούτε αυτά θα τα ξαναδείς . 2 δρχ του 1911 εσαι. Πενηντάδραχμο και εκατονταδραχμο χάλκινα Μονόπλευρα δοκίμια επιχρυσωμένα .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 09, 2016, 11:18:51 μμ » |
|
Αν σας πώ ότι τα έχω δεί και τα έχω πιάσει στα χέρια μου ,θα με πιστέψετε;; και πολλά ακόμα επίσης του Γεωργίου δοκίμια και μη. Όταν έχεις καλούς φίλους πάντα βγαίνεις κερδισμένος!! Να είναι καλά διότι όπως είπε ο Γιώργης και Μπαμπης δύσκολα βλέπεις από κοντά τέτοια νομίσματα και συλλογές. Και πραγματικά νιώθω από τους τυχερούς που είδαν αυτή τη συλλογή. Και μάλιστα θα πώ ότι όχι απλά την είδαμε, αλλά είχαμε και το χρόνο να τη μελετήσουμε, και να μας λύσει πολλές από τις απορίες που είχαμε!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sekadakis
|
|
« Απάντηση #12 στις: Οκτώβριος 10, 2016, 06:34:27 πμ » |
|
Δεν λέει και πολλά πράγματα ήταν τόσο χάλια που δεν το θέσανε καθόλου σε κυκλοφορία Πολύ γέλασα, τρομερό σχόλιο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikos11
|
|
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 10, 2016, 12:50:53 μμ » |
|
Αν σας πώ ότι τα έχω δεί και τα έχω πιάσει στα χέρια μου ,θα με πιστέψετε;; και πολλά ακόμα επίσης του Γεωργίου δοκίμια και μη. Όταν έχεις καλούς φίλους πάντα βγαίνεις κερδισμένος!! Να είναι καλά διότι όπως είπε ο Γιώργης και Μπαμπης δύσκολα βλέπεις από κοντά τέτοια νομίσματα και συλλογές. Και πραγματικά νιώθω από τους τυχερούς που είδαν αυτή τη συλλογή. Και μάλιστα θα πώ ότι όχι απλά την είδαμε, αλλά είχαμε και το χρόνο να τη μελετήσουμε, και να μας λύσει πολλές από τις απορίες που είχαμε!
Γιατί να μην σε πιστέψουμε Μιχάλη ;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|