Κατ' αρχάς, ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις και για το χρόνο που αφιερώσατε.
Όπως είπα, τώρα ουσιαστικά ξεκινάω να το βλέπω λίγο πιο "σοβαρά" - οπότε τον τελευταίο καιρό είμαι τακτικός επισκέπτης του forum και σίγουρα έχω πολλά να μάθω. Αλλά that's the interesting part.
Η αλήθεια είναι ότι μάλλον είμαι ακόμα ελαφρώς αναποφάσιστος... Από τη μία τα περισσότερα αντικείμενα στη συλλογή μου είναι ελληνικά νομίσματα (για τους προφανείς λόγους, βλ. γιαγιάδες, κλπ), από την άλλη λόγω... θέσης έχω περισσότερο... know-how με την πεσέτα και γενικώς τα ισπανικά νομίσματα (έχω κάποια ενδιαφέροντα αποκτήματα και σίγουρα ξέρω πολλά περισσότερα απ' ό,τι για το ελληνικό νόμισμα).
Κι από την... παράλλη, μάλλον αυτό που απολαμβάνω περισσότερο είναι τα χαρτονομίσματα.
Θυμάμαι ότι πάντα είχα δημιουργημένη την αίσθηση ότι η συλλογή χαρτονομισμάτων είναι... ευτελές σπορ (κι ίσως και να ίσχυε ως αντίληψη μέχρι πριν 10-20 χρόνια...), οπότε ενστικτωδώς δεν ασχολήθηκα ποτέ. Βέβαια, έλα που σαν αντικείμενο το θεωρώ πιο... όμορφο (κι ας μην έχω την επιλογή να συλλέξω αντικείμενα 500+ χρόνων).
Anyways... ίδομεν. Σίγουρα έχει ενδιαφέρον...