Αντωνης
|
|
« Απάντηση #255 στις: Μάιος 14, 2015, 07:28:17 πμ » |
|
Ποιός είναι; ρωτά η γιαγιά - Ο χάρος - Και τι θες; λέει ο παππούς - Ήρθα να πάρω έναν από εσάς - Εμένα πάρε λέει ο παππούς, άσε τη γιαγιά να ζήσει!! – Όχι, λέει η γιαγιά, εμένα πάρε, άμα χάσω τον παππού, πως θα ζήσω μόνη μου; - Αποφασίστε, λέει ο χάρος και θα ξανάρθω - Άμα σε χάσω λέει η γιαγιά στον παππού δεν θα μπορώ να ζήσω - Πάω στο καφενείο λέει ο παππούς να σκεφτώ, αλλά ξέχασε τα κλειδιά του και γύρισε να τα πάρει. Χτυπά την πόρτα. - Ποιος είναι; ρωτά η γιαγιά - Ο χάρος, λέει ο παππούς κρυφογελώντας, ήρθα να πάρω τον ένα σας!!! - Δεν είναι εδώ …στο καφενείο θα τον βρεις!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Αντωνης
|
|
« Απάντηση #256 στις: Μάιος 19, 2015, 07:42:47 πμ » |
|
Μετά από 40 χρόνια γάμου το ζευγάρι αποφάσισε να μιλήσει ειλικρινά ο ένας με τον άλλον. – Πες μου Θανάση πόσες φορές με απάτησες ως τώρα;… – Τρεις φορές Τασία μου. – Πότε και με ποιες; – Η πρώτη ήταν με την αδερφή της κουμπάρας μας της Νίτσας, την Έφη τότε που έκανες εγχείρηση στο στομάχι σου και έμεινες 15 μέρες στο νοσοκομείο. – Η δεύτερη; – Ήταν με την κόρη της γειτόνισσάς μας την 19χρονη Καιτούλα, όταν έλειπες στην αδερφή σου στην Γερμανία για 1 εβδομάδα. – Και η τρίτη; – Όταν αρρώστησε η μητέρα σου και πήγες στο χωριό για ένα μήνα, είχα γνωρίσει μια τηλεφωνήτρια και …….τώρα είναι σειρά σου γυναίκα να μου πεις. – Κι εγώ άντρα μου τρεις φορές σ απάτησα. – Η πρώτη ήταν όταν ήσουν στο Πανεπιστήμιο και είχες έναν καθηγητή που σʼ έκοβε στο ίδιο μάθημα συνεχώς για δυο χρόνια. – Λοιπόν; – Πως νομίζεις ότι πέρασες το μάθημα; – Η δεύτερη; – Όταν ήσουν φαντάρος και είχες έναν λοχαγό που σε τάραζε στην φυλακή και στην αγγαρεία – Ναι…. – Πως νομίζεις ότι απολύθηκες κανονικά; – Και η τρίτη; – Όταν έβαλες υποψηφιότητα για πρόεδρος στο χωριό και μας έλειπαν 600 ψήφοι; – ………. – Πως νομίζεις ότι έγινες πρόεδρος;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
KOKO-27
|
|
« Απάντηση #257 στις: Μάιος 19, 2015, 03:28:11 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
δεν χανω ποτε.... η κερδιζω η μαθαινω.
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #258 στις: Μάιος 19, 2015, 03:37:47 μμ » |
|
του Χανιωτη θαναι......φυλαξε τα και θα τον παρω τηλεφωνο ναρθει να τα μαζεψει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #259 στις: Μάιος 19, 2015, 06:31:49 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #260 στις: Μάιος 26, 2015, 10:11:47 πμ » |
|
Ζητείτε βοηθός γυναικολόγου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dca$h
|
|
« Απάντηση #261 στις: Μάιος 26, 2015, 10:21:00 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
m42b18 isT
|
|
|
Κώστας 1979
|
|
« Απάντηση #262 στις: Μάιος 28, 2015, 09:15:58 μμ » |
|
Η συζυγος επιστρεφει απο τη δουλεια,ο συζυγος τη περιμενει κρατωντας ενα Depon. -Αγαπη μου,το Depon σου. -Μα δεν εχω πονοκεφαλο. -Δεν εχεις εεεε;Σε γ@@@σα!!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Si vis pacem,parabellum.
|
|
|
Κώστας 1979
|
|
« Απάντηση #263 στις: Ιούνιος 01, 2015, 10:41:08 πμ » |
|
Το ζωδιο μου,λεει οτι σημερα θα γνωρισω τη γυναικα της ζωης μου. Η γυναικα μου,δεν ξερω πως θα το παρει,παντως εγω ειμαι ενθουσιασμενος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Si vis pacem,parabellum.
|
|
|
KOKO-27
|
|
« Απάντηση #264 στις: Ιούνιος 13, 2015, 10:38:16 μμ » |
|
νησια φεροες-ελλαδα 2-1
|
|
|
Καταγράφηκε
|
δεν χανω ποτε.... η κερδιζω η μαθαινω.
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #265 στις: Ιούνιος 25, 2015, 06:03:38 μμ » |
|
3 ευρώ ο πύραυλος παγωτό....! Λογικά θα είναι της NASA....!!!!!
Πες μου κάτι βρώμικο… – Λάσπη. – Έλα! Κάτι για να ανέβω! – Σκάλα.
Δύο πράγματα να μην ξεχνάτε παιδιά. Να αγαπάτε και το θερμοσίφωνα..!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dejavu
|
|
« Απάντηση #266 στις: Ιούνιος 27, 2015, 01:12:22 μμ » |
|
Προβληματισμός στο ΚΚΕ για το πως θα καταφέρουν να ψηφίσουν ΟΧΙ στο ΝΑΙ και ΝΑΙ ΣΤΟ ΟΧΙ ταυτόχρονα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #267 στις: Ιούνιος 27, 2015, 04:12:33 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #269 στις: Ιούνιος 27, 2015, 05:01:37 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
|