Ξέρω ακόμα ότι υπάρχει συνεργασία μεταξύ των 2 εταιρειών δηλαδή μπορείς να μεταφέρεις τον βαθμό από την μια στη άλλη δεν ξέρω εάν ισχύει αυτό και για την anacs, αν ισχύει τότε έπρεπε να χτυπηθεί αλύπητα.
Μιχάλη, συνεργασία δεν υπάρχει με την έννοια συμφωνία με υπογραφή και ρητός όρος ότι θα βάζουν τον ίδιο βαθμό (και μη με ρωτήσεις να σου πω πού το ξέρω). Υπάρχει επαγγελματική εκτίμηση και
συνήθως "σέβεται" η μία το βαθμό της άλλης. Με την Anacs σίγουρα δεν υπάρχει συνεργασία όπως το λες και μου έχει συμβεί και με τις δύο "μεγάλες".
Νίκο σίγουρα για να το λες κάτι ξέρεις περισσότερο, πάντως έστω και άτυπα ισχύει ο "σεβασμός" όπως λες για την αξιολόγηση της μιας εταιρίας από την άλλη (και εγώ το άκουσα δεν είδα τίποτα υπογεγραμμένες συμφωνίες).
Τώρα για το νόμισμα τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα περιέγραψες και εκεί ήταν το να ρισκάρεις ή όχι, εγώ προσωπικά δεν θα ρίσκαρα γιατί δεν είχα τα λεφτά, αλλιώς εάν τα διαθέτεις για μένα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσεις ένα νόμισμα που παρα μα παρα πολύ δύσκολα βρίσκεις σε αυτήν την κατάσταση.
Και μια που τα λέμε όλα, από τις φώτος το μόνο που κάνει μπαμ είναι το λούστρο δεν διακρίνεις στάχυ για να αποφασίσεις, εκεί όμως είναι το ρίσκο να πάρεις κάτι σε τιμή που είναι ουσιαστικά σαν να το βρήκες στο δρόμο.
Υ.Γ. Έτσι πήρα και εγώ το proof του 2000 ρισκάροντας.