nestor34
|
|
« στις: Σεπτέμβριος 02, 2016, 09:07:57 μμ » |
|
θα ήθελα να προτείνω την δημιουργία ενός θέματος στο οποίο παλαιά και έμπειρα μέλη θα διηγούνται διάφορες ιστορίες, πραγματικές και μη, αστείες και τραγικές, σχετικές πάντα με τα νομίσματα. Σαν παράδειγμα, ας πούμε, η ιστορία με τον γιατρό στην Λάρισα που έκλεισε ραντεβού σε απόμερο μέρος για να αγοράσει φθηνές λίρες και βρέθηκε δολοφονημένος ή για την φήμη οτι σε κάποιο υπόγειο υπάρχει ενα μηχάνημα στο οποίο κόβουν κάποια παλιά, ελληνικά, σπάνια κέρματα ή για τα σλαμπάτα-πενσάτα. Γενικά, να συγκεντρωθούν θρύλοι και ιστορίες που, εκτός απο πικάντικες, θα είναι και επιμορφωτικές. Ω άντρες Αθηναίοι λυπηθείτε κι εμας τους επαρχιώτες, πλιζ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 02, 2016, 09:16:12 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 02, 2016, 09:45:54 μμ » |
|
😂Σλαμπατα πενσατα ;;; Αυτήν την ιστορία θελω να την ακούσω...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 02, 2016, 09:53:19 μμ » |
|
Δεν θυμασαι ρε Θοδωρη ..πριν 2 χρονια ψαχναμε ολοι τα slab
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 02, 2016, 09:56:48 μμ » |
|
😂Σλαμπατα πενσατα ;;; Αυτήν την ιστορία θελω να την ακούσω...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 03, 2016, 10:32:37 πμ » |
|
Να πω και εγώ για την μ...... που είχα κάνει και ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου; με μια δεκάρα με μεγάλο θυρεό; Φυσικά θα καταλάβατε για πια ημερομηνία μιλάω...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nestor34
|
|
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 03, 2016, 12:30:18 μμ » |
|
εξομολόγησέ το βρε Μπάμπη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 03, 2016, 01:56:12 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
KOKO-27
|
|
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 03, 2016, 03:41:33 μμ » |
|
θα ήθελα να προτείνω την δημιουργία ενός θέματος στο οποίο παλαιά και έμπειρα μέλη θα διηγούνται διάφορες ιστορίες, πραγματικές και μη, αστείες και τραγικές, σχετικές πάντα με τα νομίσματα. Σαν παράδειγμα, ας πούμε, η ιστορία με τον γιατρό στην Λάρισα που έκλεισε ραντεβού σε απόμερο μέρος για να αγοράσει φθηνές λίρες και βρέθηκε δολοφονημένος ή για την φήμη οτι σε κάποιο υπόγειο υπάρχει ενα μηχάνημα στο οποίο κόβουν κάποια παλιά, ελληνικά, σπάνια κέρματα ή για τα σλαμπάτα-πενσάτα. Γενικά, να συγκεντρωθούν θρύλοι και ιστορίες που, εκτός απο πικάντικες, θα είναι και επιμορφωτικές. Ω άντρες Αθηναίοι λυπηθείτε κι εμας τους επαρχιώτες, πλιζ.
μου αρέσει πολύ η ιδέα σου +100
|
|
|
Καταγράφηκε
|
δεν χανω ποτε.... η κερδιζω η μαθαινω.
|
|
|
Γιωργος P.
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 22, 2017, 10:21:13 πμ » |
|
Καμιά ιστορία αλλη? Δεν παίζει τιποτα? Κανεις? Να σας βράσω από τον Σεπτεμβριο....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Foumantsou
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 22, 2017, 10:53:28 πμ » |
|
Εγω όταν ήμουν πιτσιρικας , δημοτικό πήγαινα , είχαμε πάει με φίλους σε ενα εγκατελειμμένο σπιτι στο χωριό μου και είχαμε βρει μια βαλίτσα γεμάτη με χαρτονομίσματα παλιά με αξίες 1.000.000 και μπορεί και μεγαλύτερης αξίας κατι πράσινα αν θυμάμαι καλα , αλλα δεν γνώριζα τπτ απο αυτα τότε και να σας πω την αλήθεια δεν θυμάμαι τι τα κάναμε αλλα προσωπικά δεν κράτησα τπτ. Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια απο τότε και σκεφτόμουν να πάω να ξαναδώ αν ειναι ακομα εκεί γιατι δεν θυμάμαι να τα είχαμε πάρει πήγα πριν κανα 2 χρόνια αλλα το είχαν καθαρίσει το σπιτι μέσα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
What goes up must come down!
|
|
|
Γιωργος P.
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 22, 2017, 11:10:27 πμ » |
|
Και να μην το είχαν καθαρίσει θα τα χαν φάει τα ποντίκια και η μουχλα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sabby
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 22, 2017, 12:00:56 μμ » |
|
Οκ Νέστωρ,πάρε άλλο ένα περιστατικό. Γύρω στο 82,παίζαμε πόλεμο με "φυσοκάλαμα". Ενα παιδί,μπήκε σε ένα παλιό υπό κατάρρευση εργοστάσιο για να κάνει τον "ελεύθερο σκοπευτή". Τον χάσαμε για αρκετή ώρα.Οταν βγήκε,κρατούσε μία πιστόλα με ξύλινη λαβή,και ένα πουγκί μαύρο. "Κυττάξτε τί βρήκα ρέ μ......ς,πάω στον πατέρα μου να του τα δείξω!"Ερχεται μετά απο λίγο με τον πατέρα του,ο οποίος μας λέει:"Φευγάτε απο δώ,έχει κλέφτες.Μην μπεί κανένας μέσα,θα το πώ στον πατέρα του!!!".Εμείς φύγαμε κακήν κακώς,συνεχίσαμε τον πόλεμο λίγο παραπέρα. Αποτέλεσμα:Το παιδί δεν ξαναήρθε να παίξει,μετά απο λίγες μέρες μάθαμε ότι μετακόμισαν... Προφανώς,ο πατέρας μπήκε το βράδυ και...έκανε την τύχη του....! Το εργοστάσιο είναι ιστορικό,δεν το αναφέρω γιατί δεν υπάρχει πλέον....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Epikouros
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 22, 2017, 12:31:15 μμ » |
|
.... Οταν βγήκε,κρατούσε μία πιστόλα με ξύλινη λαβή,και ένα πουγκί μαύρο. "Κυττάξτε τί βρήκα ρέ μ......ς,πάω στον πατέρα μου να του τα δείξω!" ........
Η πιστόλα ... ΟΚ, ... το πουγκί τι είχε μέσα, μάθατε ποτέ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Εὔφημος ἴσθι
|
|
|
|