Αναγκαζωμαι να κανω σχολιασμο εδω διοτι προκληθηκα απο μερους σας ως απειλων κ,λ,π,το λοιπον κυριε μου επειδη μου αρεσουν οι διαφανεις αγοραπωλησιες δεν θεωρω οτι εκανα κατι μεμπτο,προς αποκαταστασης αυτου που ισχυριζεστε οτι δεν καταλαβατε και εκλαμβανετε με το ετσι θελω ως απειλη απαντω απλως οτι η φραση αλοιως ο επομενος γραφτηκε απο μενα για να σας δειξω οτι αν δεν δω φωτογραφιες στο σαιτ πρωτα και δεν διαβασω εστω εναρκτηρια τιμη παυω να ενδιαφερωμαι και ας συνεργαστειτε με επομενο υποψηφιο αγοραστη ,και κατι τελευταιο ,δεν εκανα αρνητικο σχολιο ουτε για τον τροπο που πουλατε ουτε για την κατασταση των νομισματων σας,αλλα ως δηλων υποψηφιος αγοραστης ζητησα κατι,και θεωρω οτι εχω τετοιο δικαιωμα οχι μονο προς εσας αλλα προς οιονδηποτε οταν προκειτε να αποχωριστω χρηματα για κατι που δεν εχω δει ,καλο σας βραδυ .
Κυριε πριν ξεκινησετε να απαντατε σε κατι καλο θα ηταν να διαβασετε προσεκτικα για να δειτε οτι η λεξη "απειλη" ειναι μεσα σε ομοιοματικα και προφανως χρησιμοποιηθηκε με δοση χιουμορ.Για τα υπολοιπα ισχυουν οσα ακριβως σας ειπα υπαρχει το προσωπικο μηνυμα για την οποιαδηποτε διευκρινηση -ερωτηση κλπ αν κατι δεν σας αρεσει το προσπερνατε και το αφηνετε.Προς ενημερωση σας δεν αισθανθηκα απειλουμενος ουτε και φοβηθηκα -ειλικρινα σας μιλω φοβαμαι μονο τον Θεο κανενα και τιποτε αλλο-καλο σας βραδι ΥΓ Ελπιζω να μην σβηστει και αυτο απο τους διαχειριστες καθως θα πρεπει να καταλαβετε οτι οταν υπαρχει διαφωνια στον αερα πρεπει η απαντηση να δινετε στον αερα και οχι με πμ εξαλλου αυτο ειπα και εγω του κυριου οτι αν ηθελε κατι θα μπορουσε να το εκφρασει με πμ.