Σχετικά με το τι θα συλλέξεις είναι θέμα γούστου. Είπες για ΦΠΗΚ κάποιοι τους συλλέγουν εγώ τους προσπερνάω ή παίρνω μερικούς που μου αρέσουν στο μάτι.
Δανειζόμενος μια φράση απο έναν παλιό φιλοτελιστή, ωραίοι οι ΦΠΗΚ αλλά να προτιμάτε του προηγούμενου αιώνα.
Αλλά διαφωνούν και τους συλλέγουν με μανία, είναι θέμα γούστου!
Μπορείς να μαζεύεις τα πάντα, αμα έχεις λεφτά, να επιλέξεις μια χώρα, μια περίοδο μόνο, οι μόνο σφραγίδες επι φακέλων κλπ.
Μη χανέσαι όμως είναι πολύ μεγάλος ο φιλοτελισμός και με πολλές διακλαδώσεις και με πολλά πράγματα που θα σου αρέσουν τώρα και αργότερα μπορεί να τα προσπερνάς γιατί άλλαξαν τα γούστα σου!
Δες και λίγο τα άλλα θέματα που έχουμε γράψει θα δεις έχουμε αναβάσει λινκ απο διάφορα site είναι καλές πληροφορίες για αρχή.
Για βιβλία τα μόνα που θες τώρα είναι ένας κατάλογος, αντε 2 αυτούς που υπάρχουν τώρα ΕΡΜΗΣ και HELLAS, ο ερμής αν περιμένεις λίγο ξέρω οτι βγάζουν καινούργιο για να πάρεις τον καινούργιο ή να πάρεις τον προηγούμενο σε χαμηλότερη τιμή. Και οι δύο είναι πολύ καλοί οπότε πάρε πρώτα τον έναν και μετά τον άλλον ότι θες εσυ. Μπορείς να βρεις και με κανα 5ευρω παλιούς αλλά νομίζω δεν αξίζει με 20 25 παίρνεις έναν καινούργιο.
Μετά γνωρίσε και άλλα άτομα που ασχολούνται με το άθλημα, είτε μέσω κάποιας ένωσης ή σε διάφορα στέκια που μαζεύονται, αν είσαι απο Αθήνα ή κατάσταση είναι πιο εύκολη.
Γενικά αυτά, διάβασε πρώτα λίγο τα διάφορα που έχουμε σηκώσει εδώ όλοι και μην πέσεις με τα μούτρα στις αγορές γιατί μπορεί να σου φαίνονται φθηνά και να μην είναι είτε τελικά μετά απο καιρό να μη σε γοητεύουν.