herakliotis
|
|
« στις: Αύγουστος 17, 2016, 06:11:39 μμ » |
|
Σημερα δεν ξερω εαν το παρατηρησατε αλλα περασαμε τις 7 χιλιαδες μελη!! Γιαυτο μαλλον αρχισε να βρεχει πετρες στην ον λαιν εκτιμηση!! χαλασε ο καιρος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 17, 2016, 07:21:43 μμ » |
|
Γιώργο χρόνια πολλά! πόσα είναι όμως στην πραγματικότητα τα μέλη μας; καλό θα ήταν για μένα να σβηστούν "μέλη" που έχουν να εμφανιστούν 2-3 χρόνια και πάνω.Ξέρω τι θα μου πεις... το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα. Όμως αυτό πρέπει να το δούμε όπως και να έχει το πράμα.Επίσης θα πρέπει να σβηστούν θέματα ανούσια που πλέον δεν χρειάζονται να επιβαρύνουν το σάιτ (πχ. όπως ευχές και χρόνια πολλά κτλπ. ... εντάξει είπαμε τις ευχές μας άντε πάμε για άλλα τώρα... κτλπ.)...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 17, 2016, 07:38:41 μμ » |
|
Φίλε μου χτες τσεκαρα κάποια μέλη μέ 10-50 μυνήματα για να δω τι γίνεται. Λοιπόν άτομό γραμμένο το δέκα με ελάχιστα μήνυμα εδώ μέσα τελευταία είσοδο πριν δύο μήνες. Άτομο που δεν έχει πεί ούτε για να μπαίνει σε εβδομαδιαία βάση. Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι άτομα πού ενώ τους εγκρίθηκε ο λογαριασμός δεν μπήκαν ποτέ μέσα. Βρήκα τρεις τέτοιους. Είναι σταγόνα στο ωκεανό όμως αυτοί .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 17, 2016, 07:41:23 μμ » |
|
Τέλος πάντων όπως κατάλαβες ξεσκονιζω κάποια πράγματα τώρα που γυρισα.Θα δω τι μπορεί νά γίνει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
iapwnas
|
|
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 17, 2016, 08:02:07 μμ » |
|
Φιλε Γιωργο συγχαρητηρια γιαυτο που θεμελιωσες πριν χρονια και τελικα εγινε αυτο το σπουδαιο φορουμ που εχουμε σημερα!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ουαί τοις ηττημένοις
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 17, 2016, 08:29:03 μμ » |
|
συγχαρητηρια σε ολους τους συντελεστες και στον πρωτεργατη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 17, 2016, 09:27:11 μμ » |
|
Φιλε Γιωργο συγχαρητηρια γιαυτο που θεμελιωσες πριν χρονια και τελικα εγινε αυτο το σπουδαιο φορουμ που εχουμε σημερα!!
+1000000000000...!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gerta
|
|
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 17, 2016, 10:07:14 μμ » |
|
Συγχαρητήρια και σκληρότερη προσπάθεια από όλους και κυρίως τον ιδιοκτήτη και τους επόπτες για να φτάσουμε στις 10000!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
|
|
|
alexandros7619
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
"Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο" Fyodor Dostoyevsky
|
|
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 18, 2016, 08:40:24 μμ » |
|
Φίλε μου χτες τσεκαρα κάποια μέλη μέ 10-50 μυνήματα για να δω τι γίνεται. Λοιπόν άτομό γραμμένο το δέκα με ελάχιστα μήνυμα εδώ μέσα τελευταία είσοδο πριν δύο μήνες. Άτομο που δεν έχει πεί ούτε για να μπαίνει σε εβδομαδιαία βάση. Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι άτομα πού ενώ τους εγκρίθηκε ο λογαριασμός δεν μπήκαν ποτέ μέσα. Βρήκα τρεις τέτοιους. Είναι σταγόνα στο ωκεανό όμως αυτοί .
συμφωνώ μαζί σου φιλε μου ,υπάρχουν ατομα που δεν μιλάνε πολύ όπως εγώ ,αλλα θα ήθελαν να ειναι μέλη του στεκιού .δεν ειναι οτι καλύτερο να αρχίσετε να μετράτε τα μηνύματα που στελνουμε ή δεν στελνουμε.φιλικά αλέξανδρος .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 18, 2016, 08:57:46 μμ » |
|
Α δεν μιλας και εσυ Αλεξανδρε ε ? ? ? Να σε εχω στα υποψιν !! Υ.Γ Αστεια στο ειπα , στο ξεκαθαριζω μια και μερικοι δεν καταλαβαινουν που και που το χιουμορ μου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 18, 2016, 09:11:12 μμ » |
|
Άντε και στους 10.000
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nestor34
|
|
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 18, 2016, 09:12:23 μμ » |
|
νομίζω οτι υπάρχει χειρότερο χιούμορ απ' το δικό μου κι αυτό είναι το δικό σας, κύριε Ηρακλειώτη! κι αυτό χιούμορ είναι μην με πετάξετε έξω απ' το στέκι. Και μιλάω και πολύ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SYMEOU13
|
|
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 18, 2016, 09:16:03 μμ » |
|
Αυτο δεν ειναι στεκι, ειναι κερκιδα ποδοσφαιρικου σταδιου σε ντερπι!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
alexandros7619
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 18, 2016, 09:17:18 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΙΒΑΝ
|
|
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 19, 2016, 12:19:16 πμ » |
|
Εμείς οι καινούριοι κυριοι διαχειριστές κανουμε και διαφήμιση τους φορουμ... Απλα γιατι μας αρεσει... Ευχές για πολλές χιλιάδες μελοι ακομα αλλα ενεργα οχι σαν εμας που μιλάμε καθε 20 ημέρες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|