mourgos9
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« στις: Αύγουστος 16, 2016, 10:23:03 μμ » |
|
καλησπέρα θα ήθελα μια εκτίμηση για μια ακατέργαστη πέτρα χρυσού από την ινδονησία παπούα είναι free port
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΜΙΔΑΣ
|
|
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 16, 2016, 10:43:32 μμ » |
|
Πού είναι ο χρυσός;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mourgos9
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 16, 2016, 10:46:55 μμ » |
|
ο χρυσός είναι στην πέτρα άμα βλέπης καλά είναι 250 γραμάρια ακατέργαστη πέτρα χρυσού άλιος θα έγραφα πέτρα χρυσού
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 16, 2016, 10:49:52 μμ » |
|
Φίλε μου εδώ είναι στέκι συλλεκτικών. Εσύ χρειάζεσε ένα στέκι γεμολογων. Από πείρας όμως σου λέω ότι τα ρινίσματα πού έχει μέσα είναι τόσο αμιλητεα που θα κάνεις μεγάλη βλακεία εάν το αγοράσεις . Ψάξε ανάμεσα σε γεμολογους να βρεις την αλήθεια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
ΜΙΔΑΣ
|
|
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 16, 2016, 10:53:16 μμ » |
|
ο χρυσός είναι στην πέτρα άμα βλέπης καλά είναι 250 γραμάρια ακατέργαστη πέτρα χρυσού άλιος θα έγραφα πέτρα χρυσού Μούργο σε λένε, σάν μούργος απαντάς.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Silverpanda
|
|
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 16, 2016, 10:54:34 μμ » |
|
ο χρυσός είναι στην πέτρα άμα βλέπης καλά είναι 250 γραμάρια ακατέργαστη πέτρα χρυσού άλιος θα έγραφα πέτρα χρυσού Μούργο σε λένε, σάν μούργος απαντάς. Ηλία μόλις την πιάσεις τη πέτρα θα γίνει χρυσάφι 99.9 , αλλιώς τι Μίδας είσαι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mourgos9
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 16, 2016, 10:57:36 μμ » |
|
η πέτρα είναι δικιά μου απλά μια εκτίμηση ήθελα αλλά άμα είναι ιδικότητα γεωλόγου τότε εκη θα απέθνηθώ ευχαριστώ για την πληροφορία [/b]
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΜΙΔΑΣ
|
|
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 16, 2016, 10:58:06 μμ » |
|
ο χρυσός είναι στην πέτρα άμα βλέπης καλά είναι 250 γραμάρια ακατέργαστη πέτρα χρυσού άλιος θα έγραφα πέτρα χρυσού Μούργο σε λένε, σάν μούργος απαντάς. Ηλία μόλις την πιάσεις τη πέτρα θα γίνει χρυσάφι 99.9 , αλλιώς τι Μίδας είσαι Αυτό κοστίζει 10.000€ !!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SYMEOU13
|
|
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 16, 2016, 10:59:04 μμ » |
|
Φιλε μακρυα απο τετοια πραγματα, αν υπηρχε χρυσο θα το εκμεταλλευοταν και ο ιδιοκτητης της πετρας! Σε τετοια μερη σκεφτονται τα παντα πως θα βγαλουν χρηματα, απο κοπιες νομισματων ναυαγιων μεχρι σπανια αντικειμενα εως και πετρες χρυσου!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΜΙΔΑΣ
|
|
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 16, 2016, 11:02:45 μμ » |
|
Πρόσεξε τί αγοράζεις από το ίντερνετ. ΠΟΛΥ!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mourgos9
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 16, 2016, 11:04:45 μμ » |
|
σας ευχαριστώ για της συμβουλές σας απλά η πέτρα είναι δικιά μου εγώ την έφερα από από την ινδονησία χωρίς κανένα κόστος είναι απλά δώρο εγώ μια εκτίμηση ήθελα επιδη μου απάντηση ο φίλος ότι αυτό θέλει γεωλόγο οκ θα πάω εκεί ευχαριστώ και πάλι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sabby
|
|
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 16, 2016, 11:08:02 μμ » |
|
ΜΙΔΑΣ την ίδια πέτρα σαν την δικιά μου στο ίντερνετ την πουλάνε 17000 χιλάδες ευρώ Πανάκριβα,αν σκεφτείς οτι το ένα κιλό καθαρού χρυσού στοιχίζει κάτω απο 40000€. Το internet δεν είναι τιμοκατάλογος. Αν βάλεις αυτήν την πέτρα προς πώληση 25000€,σημαίνει οτι τόσο αξίζει; Επίσης,όπως είπε ο herakliotis,θέλεις γε μολόγο,όχι γε ωλόγο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 16, 2016, 11:15:57 μμ » |
|
Μόλις πρώτο απάντησα είπα μέσα μου να το κλείδωσω . Αλλά μετά είπα να το αφήσω διότι ήξερα ότι θά έβγαζε γέλιο. Τέλος πάντων , φίλε μου λάθος πόρτα χτυπήσεις. Ψαξου όπως σου είπα. Γεμολογους βρες . Εδώ αν συνεχίσεις να λες για τέτοια πόσα θα σε πάρουν μέ τίς πέτρες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
ΜΙΔΑΣ
|
|
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 16, 2016, 11:20:30 μμ » |
|
Πάντως ο φίλος μούργος άν παραμείνει στο σάιτ αυτό θα μάθει πολλά πράγματα.Για καλό δικό του.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|