heretic77
|
|
« στις: Ιούλιος 29, 2016, 12:07:58 πμ » |
|
Εχω κανει ενα βιντεο για το χιλιαρικο 1926, οχι κατι το professional, αλλα περισσοτερο για την ολη φαση. Πιστευω οτι παρολλα τα μειονεκτηματα να βρειτε καποιο ενδιαφερον Σκεφτομαι να το επεκτεινω και σε αλλα κομματια. https://www.youtube.com/watch?v=W_d0UZOsHo0
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
iapwnas
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 29, 2016, 06:38:42 πμ » |
|
Δημητρη καλημερα, μολις πινω καφε και ειδα το βιντεο σου και φυσικα πηρες και ενα λαικ! Θα χαρω φυσικα να δω και με αλλα χαρτονομισματα!
Εχω ομως παρατηρησεις, εμενα σαν θεατη θα με ενδιεφερε περισσοτερο το ιστορικο-συλλεκτικο κοματι, δηλαδη περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το χαρτονομισμα οπως γιατι ειναι κοινο, ποια ειναι τα θεματα του, απο ποια εταιρια τυπωθηκε, ποτε κυκλοφορησε η γιατι επισημανθηκε! Ο βαθμος δεν με ενδιαφερει τοσο οσο αυτες οι πληροφοριες!
Συνεχισε, Στελιος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ουαί τοις ηττημένοις
|
|
|
heretic77
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 29, 2016, 07:36:25 πμ » |
|
Καλημερα Στελιο, να σαι καλα για τα σχολια Σιγουρα για μια πληρη παρουσιαση απεχει παρα πολυ, και θελει τρελη δουλεια, καλυτερο εξοπλισμο κλπ...Το εκανα πιο πολυ πειραματικα και για την ολη ιδεα, και για να πω και την αμαρτια μου, στα ιστορικα στοιχεια δεν ειμαι καλος και θελει πολυ ερευνα. Την αλλη φορα θα κανω πιο συντομα βιντεο. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα στο μυαλο μου τον εξειδικευμενο συλλεκτη, οσο εναν ασχετο που μπαινει και βλεπει ενα τετοιο χαρτονομισμα και δε ξερει τι ειναι ολοι αυτοι οι βαθμοι, οι πιστοποιησεις, τιμες κλπ. Και παλι ευχαριστω!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Valeroi
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 29, 2016, 09:20:29 πμ » |
|
Πήρες απο μένα το like και το sub για την στήριξη και με την ελπίδα για συνέχεια. Θα συμφωνήσω σε όλα με τον Στέλιο, ο εξοπλισμός σου για αρχή και η εικόνα είναι μια χαρα (ήχο δεν άκουσα γιατί είμαι στη δουλειά τώρα) το μόνο που θα πρόσθετα και θα σου πρότεινα είναι να πάρεις ένα μικρό τριποδάκι απο ebay έχει με 3-5 ευρώ για να μην κουνιέται η κάμερα και μας πιάνει ναυτία Κατ΄άλλα μ άρεσε και ελπίζω να συνεχίσεις και με αυτό τον τρόπο να προωθηθεί το Ελληνικό χαρτονόμισμα ή Ελληνικό γραμματόσημο ή ότι άλλο θέλεις εσυ να δείξεις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaggos
|
|
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 29, 2016, 09:20:58 πμ » |
|
Πολύ καλή δουλειά,συνέχισε και με άλλα κομμάτια!!! Ένα λάικ και από μένα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heretic77
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 29, 2016, 09:26:43 πμ » |
|
Ευχαριστω ρε παιδια, αν εχετε την καλοσυνη, μου στελνετε ενα link για τα τριποδακια αυτα? Αν ειναι τοσο φθηνα ας παρω ενα, να μη ταλαιπωρω τον κοσμο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 29, 2016, 01:33:53 μμ » |
|
καλη αρχη ,μπραβο Δημητρη πολυ ωραια προσπαθεια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heretic77
|
|
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 29, 2016, 01:42:58 μμ » |
|
Σε ευχαριστω παρα πολυ, σημερα το βραδυ θα ανεβασω και το 2ο και εχω λαβει υποψιν τις παρατηρησεις σας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ig
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 29, 2016, 02:43:42 μμ » |
|
Πολλα συγχαρητήρια απο μένα, και καλη συνέχεια!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heretic77
|
|
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 29, 2016, 03:14:26 μμ » |
|
Να σαι καλα , δε το περιμενα ολο αυτο, να στε καλα παιδα !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heretic77
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 29, 2016, 07:15:31 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tzitzifiongos
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 29, 2016, 07:22:18 μμ » |
|
Ωραίος! Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 29, 2016, 07:24:45 μμ » |
|
Μπράβο φίλε! Να μην ξεχνάς να στέλνεις μνμτα σε όσους έχουν κάνει εγγραφεί στο κανάλι σου, για να είμαστε σε επαφή και να βλέπουμε ότι καινούργιο ανεβάζεις.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Helios
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 29, 2016, 07:24:50 μμ » |
|
Ξεκόμπλαρε, "λύσε" λιγακι... Ακούγεσαι σφιγμένος στα video. Στο τηλέφωνο ακουγόσουν πιο χαλαρός. Καλή αρχή εύχομαι με τα videaκια σου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heretic77
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 29, 2016, 07:30:17 μμ » |
|
χεχε να στε καλα παιδια, ειναι αρκετα αυθορμητο και ειμαι οντως λιγο σφιγμενος, αλλα we'll get better
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|