Βρε συ πας καλα;Δεν μπορουσα νωριτερα να γραψω τωρα μπορεσα.
Δεν το διευκρίνησες. Εγώ πώς μπορούσα να το ξέρω;
Δεν παιζει δηλαδη καποιος να μαζεψει οσα στοιχεια μπορει και μετα απο αρκετες ωρες αφου συλλεξει στοιχεια να εκφερει μια πρωτη αποψη;
Σε
ώρες δεν μαζεύονται στοιχεία. Ή μυρίζεις τα νύχια σου ή παίζεις στοίχημα ή έχεις την άποψη έτοιμη και προσαρμόζεις όσα στοιχεία σε βολεύουν.
Σκεψου μονο αντιστροφα απο αυτα που λες..........εξηγω......υπηρξαν δηλαδη καποιες ομαδες στρατιωτικων που χωρις να εχουν στηριξη ξεκινησαν σαν τους ηλιθιους να πανε να ανατρεψουν μια κυβερνηση και μεσα σε 5 ωρες καταφεραν να φανε τα μουτρα τους;Υπαρχουν αραγε τοσο ηλιθιοι;Γιατι οταν ξεκινας για μια αποστολη τετοια χωρις εφοδια εισαι βλακας.Πηγαν δηλαδη εκει να αυτοκτονησουν;
Μπορεί να έχεις δίκιο, μπορεί να έχεις άδικο. Όλα αυτά που αναφέρεις είναι εικασίες, δεν είναι στοιχεία.
Πες μου βρε Γιωργο την δικη σου αποψη μπας και καταλαβω ολα τα υπολοιπα που εχεις γραψει.
Δεν έχω άποψη, γιατί δεν θεωρώ ότι έχω αρκετά στοιχεία. Ίσως, μετά από χρόνια, σχηματίσω άποψη, αν και εφόσον θεωρήσω ότι τα στοιχεία που μαζεψα είναι αρκετά.Κάποτε σου είχα πει ότι εμείς οι δύο δεν μπορούμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση, γιατί θα γίνουμε μπίλιες. Και είχες παρεξηγηθεί τότε.
Με εκφράσεις όπως οι παραπάνω και με στοιχεία από τη γυάλινη σφαίρα σου... συζήτηση πάντως δεν θα κάνουμε. (Αυτός είναι ο λόγος που το συνεχίζω. Για να σου δείξω ότι κακώς παρεξηγήθηκες τότε.)
Άσχετη (ίσως και προβοκατόρικη) απορία: Τα θέματα των πραξικοπημάτων εσύ από πού "τα 'χεις";