|
panosk
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 28, 2016, 07:08:58 μμ » |
|
Καλησπερα Αντρεα, Καλη ειναι αν και κοινη ημερομηνια..Την εστειλες για πιστοποιηση? AU55 ?!? εκει την υπολογιζω..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 28, 2016, 07:31:10 μμ » |
|
Καλησπέρα φίλε Πάνο... θα σταλεί κάποια στιγμή... ο οπισθοτυπος είναι λίγο καλύτερος από ότι υποδηλώνει η φωτο... Μπροστά εκτός από το φρύδι είναι κατεβασμένη κ στο Μάλι; λουστρό υπάρχει αρκετό.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panosk
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 28, 2016, 07:42:11 μμ » |
|
Αντρεα καλησπερα, Ωραια ειναι η δραχμουλα,μια χαρα κομματακι... Εχει ελαφρα γλυψιματα στα μαλλιά, φρυδακι ,αυτί.. και πισω μαιανδροι θυρεος κτλ... Ολα τα γλυψιματα ειναι επιπεδου au55 κατα πασα πιθανοτητα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 28, 2016, 08:55:12 μμ » |
|
Αντρεα καλησπερα, Ωραια ειναι η δραχμουλα,μια χαρα κομματακι... Εχει ελαφρα γλυψιματα στα μαλλιά, φρυδακι ,αυτί.. και πισω μαιανδροι θυρεος κτλ... Ολα τα γλυψιματα ειναι επιπεδου au55 κατα πασα πιθανοτητα...
+1 Επισης να σου πω Λουκ ..ότι μου αρεσουν ιδιαιτερα τα χρωματα στα ασημια Καμια φορα ο βαθμος δεν αντικατοπτριζει το "γουστο" την ομορφια..αλλα επιμενω ότι τα ομορφα νομισματα ακομα και ιδιου βαθμου ..σε μια αποφαση πωλησης "αξιουν περισσοτερο Από βαθμο θα κινηθεί εκει που λεει ο Πανος για να μη γραφω τα ιδια... Well done Λουκ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 28, 2016, 09:00:19 μμ » |
|
καλοριζικη Ανδρεα...πολυ ωραιο χρωματακι το ασημι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
VasDeKoin
|
|
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 28, 2016, 09:09:57 μμ » |
|
Υπεροχη!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 28, 2016, 09:11:27 μμ » |
|
Ευχαριστώ τζεντλ-μεν, κάτσε να δω αν έχω καμιά καλή φωτό να ανεβάσω και την μεγάλη της αδερφή(την δίφραγκη) ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gerta
|
|
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 28, 2016, 09:48:29 μμ » |
|
Ανδρέα κακορίζικη. Όμορφη δραχμή.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
|
|
|
|
Karaiskakis
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 28, 2016, 11:11:54 μμ » |
|
ΚΟΥΚΛΙΑ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gerta
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 28, 2016, 11:31:54 μμ » |
|
Ανδρέα κακορίζικη. Όμορφη δραχμή.
Από κινητό γράφεις Τάσο μου??? Πάντα Ανδρέα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 28, 2016, 11:53:06 μμ » |
|
Αν και δεν είναι UNC είναι από τα κομμάτια που μου αρέσουν έχοντας αυτές τις όμορφες γλυκές πατίνες. Σου αρέσουν Αντρέα; κράτα τα λοιπόν, άσε τις βαθμολογίες και πάνε παρακάτω...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 28, 2016, 11:57:23 μμ » |
|
Τόσο καιρό κρατιόμουν να μην ξανά-κολλήσω, με τα Ελληνικά, αλλά τελικά θα κάνω και ένα Γεώργιο, με εξαίρεση τα 3... δύσκολα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|