Και εμπροσθότυπο έχει και παράκεντρη είναι, από οδόντωση δεν ξέρω πως πάει γιατί δεν την είχα ποτέ στα χέρια μου....
Είναι πλαστή, έχει τρία τέσσερα σημεία πλαστότητας που καλό είναι να μην αναφερθώ.... κοίτα μόνο κάτω από την κορώνα την οριζόντια γραμμή με τους σταυρούς και τις παύλες και θα καταλάβεις πως είναι λάθος το σχέδιο....
Πάμε παρακάτω τώρα, βασική αρχή ενός διαλόγου είναι η απόδειξη των ισχυρισμών...
Ανέβηκε μια φωτογραφία ενός νομίσματος, ίδια για όλους, η φωτογραφία είναι κακή αλλά δεν υπάρχει άλλη και όλοι έχουν δικαίωμα να αναιρέσουν την όποια γνώμη τους αν έρθει καλύτερη φωτογραφία προς συζήτηση, κάποιοι ισχυρίστηκαν πως είναι πλαστό και κατέθεσαν την απόδειξη ότι διαφοροποιούνται τα χαρακτηριστικά του εν λόγω νομίσματος από τα χαρακτηριστικά ενός νομίσματος πιστοποιημένου ως γνήσιου.
Υπήρχαν και κάποιοι άλλοι που ισχυρίστηκαν πως είναι γνήσιο χωρίς να καταθέσουν απόδειξη, κατά την δική μου γνώμη, αλλά κάνοντας υποθέσεις είτε για μητρικά σφάλματα, είτε την υπόθεση πως δεν υπάρχει πλαστό τέτοιου τύπου νόμισμα....
Αυτά τα λίγα προς διευκρίνηση όσων έγραψες φίλε coll λίγο πιο πίσω.....