Toni-g
|
|
« στις: Μάιος 19, 2016, 04:50:35 μμ » |
|
Τζουφιο ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 19, 2016, 04:57:02 μμ » |
|
Είναι του bronckohorse;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 19, 2016, 05:00:27 μμ » |
|
Είναι του bronckohorse;
Ποιος ειναι αυτος Θαναση?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 19, 2016, 05:05:31 μμ » |
|
Δύσκολη περίπτωση , θέλει ψάξιμο πολύ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 19, 2016, 05:07:25 μμ » |
|
Τι σε προβληματιζει Γιαννη?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 19, 2016, 05:28:20 μμ » |
|
Είναι του bronckohorse;
Ποιος ειναι αυτος Θαναση? Ενας Γερμανός που πουλάει στο ebay ... μαϊμούδες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 19, 2016, 05:32:06 μμ » |
|
Είναι του bronckohorse;
Ποιος ειναι αυτος Θαναση? Ενας Γερμανός που πουλάει στο ebay ... μαϊμούδες Ας του ρίξει ο Αντώνης μια μπανάνα Θανάση και θα καταλάβει. Χαιρετισμούς σε όλους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 19, 2016, 05:36:08 μμ » |
|
εγώ μία χαρά το βλέπω Τόνι. Γιάννη βλέπεις κάτι; μήπως το ''Θ'' στο Όθων.....πρέπει να είναι από τη φωτό.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
iapwnas
|
|
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 19, 2016, 05:43:14 μμ » |
|
Μιχαλη και εμενα μια χαρα μου φαινεται... Ολα ειναι σε σωστα σημεια αριθμοι-γραμματα μεταξυ τους δεν βρισκω καποιο ψεγαδι!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ουαί τοις ηττημένοις
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 19, 2016, 10:29:51 μμ » |
|
Καλοριζικο Τονι ..δεν νομιζω ότι εχει τετοιο θεμα... Μαλλον σε επηρεασε ότι στο "χαρισανε"..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 19, 2016, 10:37:16 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 19, 2016, 10:42:40 μμ » |
|
Για να μην το θελει κανεις ,τζούφιο λεω πως ειναι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 19, 2016, 10:50:29 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heavy-metal
|
|
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 19, 2016, 11:05:22 μμ » |
|
Καλορίζικο Αντώνη είναι πολύ όμορφο και κατα την άποψη μου κανονικότατο Να το χαίρεσαι !!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 20, 2016, 07:34:19 πμ » |
|
Καλορίζικο, να το χαίρεσαι.
Είναι γνήσιο, αλλά όπως η συντριπτική πλειοψηφία των 5 Δρχ 1844, δεν μπορεί να πάρει καθαρό βαθμό. Είναι περίπου στο F15-VF20 αλλά λόγω του χτυπήματος στο Rim, λογικά κόβεται η άνω βαθμίδα σε VF και δίδεται F Details - Rim Damage (ή και Cleaned).
Αυτό συμβαίνει για τον εξής λόγο... Σε σύγκριση με την ανώτερη βαθμίδα του VF (δηλαδή το 35), υπάρχουν σαφέστατες διαφορές στη λεπτομέρεια σε σχέση με το συγκεκριμένο (που είναι οριακό VF20). Θεωρείται άδικο από τους grader, και συμφωνώ μαζί τους, να δίδεται σε ένα 35 η ίδια κατάταξη με ένα οριακό 20, όταν δίδεται το VF Details. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει σε όλες τις αξιολογήσεις όταν ο καλύτερος δυνατός βαθμός είναι ο χαμηλότερος της βαθμίδας κατάταξης. Π.χ όταν έχουμε λεπτομέρεια κάπου στο XF40 συνήθως δίδεται VF Details, ή όταν έχουμε κάπου στο AU50 συνήθως δίδεται XF Details. Στα MS το σκεπτικό κάπως αλλάξει, διότι επηρεάζουν κι άλλοι παράγοντες την κατάταξη. Έτσι αν έχουμε λεπτομέρεια MS62 δεν μπορεί να δοθεί UNC Details αν είναι καθαρισμένο, παρόλο που δεν είναι στην κατώτερη βαθμίδα της κλίμακας MS. Στον αντίποδα αν έχουμε λεπτομέρεια MS60 και είναι π.χ. Altered Color, παρότι είναι στην κατώτερη βαθμίδα του MS, δίδεται UNC Details.
Σημ. Αυτά από την άσχημη για αξιολόγηση φωτό, στο χέρι ίσως παίζει κάπως ο βαθμός. Διότι αξιολογούμε φωτό και όχι νόμισμα.
ΥΓ Αλλά όλα όσα είπα δεν έχουν καμία σημασία. Είναι τσούφιο και πρέπει να μου το στείλεις επειδή δεν έχω τσούφιο του '44, και θέλω να κλείσω τη σειρά από τα τάλιρα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|