ellinas
|
|
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 30, 2016, 05:04:28 μμ » |
|
Από τέτοιο κόσμημα εγώ θα έδινα πάντως υπό κάποιες προυποθέσεις.... Με έχουν πιάσει τα κουβαρνταλίκια μου.... Μάλλον πλάκωσε τα τσιπούρα από σήμερα ο μιχαλιος Μμμμμ νηστεια και τσιπουρα δυσκολος συνδιασμος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ts1k
|
|
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 30, 2016, 05:05:48 μμ » |
|
Η αλήθεια είναι ότι και τα κοσμήματα είναι αρκετά ωραία και εμφανίσιμα. Εσείς τι μου προτείνετε, να τα βγάλω ή όχι?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mikekon
|
|
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 30, 2016, 05:06:46 μμ » |
|
Αφτόί οι βουνίσιοι στη Λαμία δεν μσσάνέ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mikekon
|
|
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 30, 2016, 05:07:57 μμ » |
|
Η αλήθεια είναι ότι και τα κοσμήματα είναι αρκετά ωραία και εμφανίσιμα. Εσείς τι μου προτείνετε, να τα βγάλω ή όχι?
Φίλε μου αυτό το ξέρεις εσύ .αν το αποφασίσεις να βάλεις Καλές φωτογραφίες όπωςδήπότέ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 30, 2016, 05:09:15 μμ » |
|
Εχω παρομοιο κειμηλιο απο την μητερα μου και δεν εχω σκοπο να το βγαλω ποτε απο κει.Αν ηταν καποια υπερσπανια ημερομηνια θα το καταλαβαινα αλλα τωρα νομιζω οτι ζημια θα γινει παρα καλο.Οπως λες και εσυ σαν κοσμηματα ειναι πολυ ωραια οποτε;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 30, 2016, 05:12:44 μμ » |
|
Φίλε μου δεν κατάλαβες, μπορείς να τις αφαιρέσεις από τα κοσμήματα να τις βγάλεις καλύτερες φωτογραφίες ώστε γίνει μια καλύτερη εκτίμηση περί της γνησιότητας τους, μετά από την φωτογράφιση μπορείς να τις ξαναβάλεις στα κοσμήματα που πραγματικά είναι αρκετά ωραία....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
ts1k
|
|
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 30, 2016, 05:15:18 μμ » |
|
Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Θα προσπαθήσω τις επόμενες μέρες να ανεβάσω καλύτερες φωτογραφίες. Απλά φοβάμαι μην προκληθεί κάποια ζημιά κατά την αφαίρεση.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 30, 2016, 05:23:05 μμ » |
|
Από τέτοιο κόσμημα εγώ θα έδινα πάντως υπό κάποιες προυποθέσεις.... Με έχουν πιάσει τα κουβαρνταλίκια μου.... Μάλλον πλάκωσε τα τσιπούρα από σήμερα ο μιχαλιος Μμμμμ νηστεια και τσιπουρα δυσκολος συνδιασμος Νηστεύεις και ζηλεύεις, ε?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mikekon
|
|
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 30, 2016, 05:23:57 μμ » |
|
Φίλε μου δεν κατάλαβες, μπορείς να τις αφαιρέσεις από τα κοσμήματα να τις βγάλεις καλύτερες φωτογραφίες ώστε γίνει μια καλύτερη εκτίμηση περί της γνησιότητας τους, μετά από την φωτογράφιση μπορείς να τις ξαναβάλεις στα κοσμήματα που πραγματικά είναι αρκετά ωραία.... Και αν είναι δυνατόν ζυγίσε τα κοσμήματα και γράψε και τα καράτια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 30, 2016, 05:27:26 μμ » |
|
Από τέτοιο κόσμημα εγώ θα έδινα πάντως υπό κάποιες προυποθέσεις.... Με έχουν πιάσει τα κουβαρνταλίκια μου.... Μάλλον πλάκωσε τα τσιπούρα από σήμερα ο μιχαλιος Μμμμμ νηστεια και τσιπουρα δυσκολος συνδιασμος Νηστεύεις και ζηλεύεις, ε? Νηστευω και δεν ζηλευω καθολου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 30, 2016, 05:36:50 μμ » |
|
Από τέτοιο κόσμημα εγώ θα έδινα πάντως υπό κάποιες προυποθέσεις.... Με έχουν πιάσει τα κουβαρνταλίκια μου.... Μάλλον πλάκωσε τα τσιπούρα από σήμερα ο μιχαλιος Μμμμμ νηστεια και τσιπουρα δυσκολος συνδιασμος Νηστεύεις και ζηλεύεις, ε? Νηστευω και δεν ζηλευω καθολου Μια χαρά τότε....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
me.chris
|
|
« Απάντηση #26 στις: Μάιος 05, 2016, 08:48:24 πμ » |
|
Πιθανοτατα τα πιαστρακια σου εχουν κανει ζημια στη λιρα, οποτε δεν εχει υπεραξια σαν νομισμα. Η γνωμη μου ειναι να το πουλησεις ως εχει. Οποιος το αγορασει αν θελει ας το αφαιρεσει απο το κοσμημα. Αυτα.
Αιντε καλημερα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|