Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #45 στις: Μάιος 05, 2016, 04:53:34 μμ » |
|
Η49.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
HARRISGREECE
|
|
« Απάντηση #46 στις: Μάιος 05, 2016, 04:57:41 μμ » |
|
Για την ευγενή σου προσφορα ...ένα γλυκακι !!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Stratis8
|
|
« Απάντηση #47 στις: Μάιος 05, 2016, 05:05:47 μμ » |
|
Χαρη αν σου περισευει καμια τετοια που λαμποκοπα στα πμ μου εχω χωρο βλεπω και τα 30αρια στις δημοπρασιες παω να τα βαρεσω ετσι για το καλο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
HARRISGREECE
|
|
« Απάντηση #48 στις: Μάιος 05, 2016, 05:55:29 μμ » |
|
Βαρα ελευθερα στρατη ..... Εχω μια ερωτηση : περνουμε τα ωραια μας νομισματα της μαριας και τα στελνουμε σε μια από τις γνωστες εταιρειες πιστοποίησης , εκει λοιπον γινεται η διαδικασια της αναγνώρισης εάν είναι restrike η όχι , ημερομηνια κοπης , βαθμος ....και ποικιλίας η δεν εχουν τις γνωσεις και την μεθοδο να το κανουν ; Γραφεται επανω στο slab για ποιο τυπο ακριβως πρόκειται η όχι ; Η ερωτηση μου ακούγεται ισως και λιγο ρητορικη αλλα σκέφτομαι ότι σε μια μελλοντικη ανταλλαγη η πωληση του πως θα είναι δυνατον ο επομενος κατοχος να είναι σιγουρος για το τι παιρνει .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #49 στις: Μάιος 05, 2016, 06:11:50 μμ » |
|
Απο προσωπικη πειρα, ενας φιλος μου ειχε στειλει μια δυσκολη restrike (δεν θυμαμαι απο ποιο νομισματοκοπειο κλπ) και του γυρισε στο κουτακι απλως ως restrike, ουτε καν ανεφερε το νομισματοκοπειο η την εποχη εκδοσης. Μαλλον θα πρεπει να σκασει κανεις τα +15$ ανα νομισμα, για αναγνωριση ποικιλιας (variety) αν θελει να του το γραψουν στο κουτι.. Δεν ξερω εαν ο Θοδωρης εχει διαφορετικη πειρα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
HARRISGREECE
|
|
« Απάντηση #50 στις: Μάιος 05, 2016, 06:47:33 μμ » |
|
Δημητρη δεν το ηξερα ότι είναι εφικτο μεσω επιπλέον χρεωσης να γινει αναγνωριση ποικιλίας ...αρα τελικα υπαρχει τροπος να γινει αρκει να πληρωθουν εξτρα .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #51 στις: Μάιος 05, 2016, 06:57:41 μμ » |
|
Απο προσωπικη πειρα, ενας φιλος μου ειχε στειλει μια δυσκολη restrike (δεν θυμαμαι απο ποιο νομισματοκοπειο κλπ) και του γυρισε στο κουτακι απλως ως restrike, ουτε καν ανεφερε το νομισματοκοπειο η την εποχη εκδοσης. Μαλλον θα πρεπει να σκασει κανεις τα +15$ ανα νομισμα, για αναγνωριση ποικιλιας (variety) αν θελει να του το γραψουν στο κουτι.. Δεν ξερω εαν ο Θοδωρης εχει διαφορετικη πειρα.
Δημήτρη έτσι είναι όπως τα έγραψες . Για να αναγράφει την ποικιλία το σλαμπ πρέπει να πέσει το δεκαπεντοδολαρο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
HARRISGREECE
|
|
« Απάντηση #52 στις: Μάιος 06, 2016, 03:51:59 μμ » |
|
Ευχαριστω παιδια .. σκέφτομαι σιγα σιγα να ξεκινησω να κανω καποιες κινησεις πιστοποιήσεων με variety κλπ , νομιζω τα αξιζουν τα λεφτα τους !!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #53 στις: Μάιος 06, 2016, 03:56:30 μμ » |
|
terracontrole;)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
HARRISGREECE
|
|
« Απάντηση #54 στις: Μάιος 06, 2016, 06:22:57 μμ » |
|
χαχαχαχα όπως βλέπεις ασχολούμαι με πολλα και διαφορα ...είναι συλλεκτικο και αυτό !!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #55 στις: Μάιος 06, 2016, 06:33:47 μμ » |
|
Το γνωρίζω χρόνια Χάρη ήμουν ιδρυτικό μέλος εκεί και διαχειριστής άλλα πλέον είμαι όαρατος για τους λόγους μου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
HARRISGREECE
|
|
« Απάντηση #56 στις: Μάιος 06, 2016, 08:20:38 μμ » |
|
To ξερω αυτό για σενα ...εχω γνωρισει αξιολογα ατομα από εκει που στην πορεια του χρονου εχουν γινει καλοι μου φιλοι ! Απλα όπως παντου και παντα όταν μπαινει στην μεση ο παραγων χρημα όλα μετα γινονται * σαθρα * ..δυστυχως ......
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
HARRISGREECE
|
|
« Απάντηση #57 στις: Μάιος 08, 2016, 10:34:11 πμ » |
|
Θοδωρή εχω νεα καλούδια προς ερευνα και όλα είναι παλια από ένα προχειρο κοίταγμα που εκανα...θα βγαλω φωτο σε λιγο και θα τις αναρτησω μεχρι το μεσημερακι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #58 στις: Μάιος 08, 2016, 10:38:47 πμ » |
|
Αναμένω με αγωνία...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
HARRISGREECE
|
|
« Απάντηση #59 στις: Μάιος 08, 2016, 11:00:13 πμ » |
|
Νουμερο 1) εχει καρφιτσα χωρις περλες , S.F. , χ στο 1780 χωρις τελειες , AUST , στεμμα με 5 περλες , ουρα 1-3-1 . Ειμαι μεταξυ 27-28-30-32 ....αλλα δεν μπορω να ξεχωρισω τις additional details που λεει στον καταλογο με της θηρεσιες
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 08, 2016, 11:12:31 πμ από HARRISGREECE »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|