Τολμώ να πω πως όλοι έχετε δίκιο στην εκτίμησή σας..
Σίγουρα δεν είμαι έμπειρος και έχω ανάγκη της όποιας καθοδήγησης και συμβουλής μου δίνετε.. Ειλικρινά εκτιμώ ιδιαίτερα τη θέρμη με την οποία υποστηρίζετε τα νεότερα μέλη του στεκιού και προσωπικά σας ευχαριστώ από καρδιάς.
Από την άλλη, έχω αρχίσει να εξοικειώνομαι με το σπορ μετά τη σχετική μελέτη που κάνω δειλά δειλά και ουσιωδώς με τις εκατοντάδες συζητήσεις έμπειρων συλλεκτών που έχω παρακολουθήσει στο forum.
Όντας φύσει μετριοπαθής ήλπιζα ότι πρόκειται για AU κομμάτια και η πιθανή επιβεβαίωσή του από εσάς θα μου προκαλούσε το ελάχιστο ικανοποίηση για τα νέα μου αποκτήματα.. Οι εκτιμήσεις σας με ξάφνιασαν ευχάριστα μιας και νιώθω ότι ο χρόνος που αφιέρωσα στην απόκτηση των εν λόγω νομισμάτων δεν πήγε χαμένος.
Όσον αφορά τις φωτογραφίες, δηλώνω παντελώς αδαής και υπόχρεος, ίσως για πρώτη φορά, στο iphone που κουβαλάω
Έχω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω πάλι όλους μαζί αλλά και τον καθένα ξεχωριστά για αυτά που τόσο καλοπροαίρετα προσφέρετε στα νέα μέλη της παρέας σας και στο χώρο του συλλεκτισμού!