Αχ βρε ανδρεα ...ποτε μην βιαζεσαι φιλε και ειδικα με πραγματα που δεν ειμαστε σιγουροι για την αξια τους .
Καποιες φορες μου εχει τυχει και εμενα να παρω κατι που κανει δεκάδες η εκατοντάδες ευρω σε αρκετα χαμηλη τιμη αλλα
παντα θα κατσω να το μελετησω να μαθω την ιστορια του - την αξια του και αφου κανω μια εξονυχιστικη ερευνα αγορας εντος της ελλαδος αλλα και εκτος συνορων τοτε και μονο
τοτε το βαζω για πωληση σε μια μεση λογικη τιμη βαση του ενδιαφέροντος που εχει εξασφαλίζοντας τουλάχιστον την υπεραξια που δεν θα πληρωθεί στην ελλαδα αλλα συναμα δινωντας το και στο 50-60% του κοστους για να μην μεινει στα αζητητα και να φυγει αμεσα !!!
Οι πωλήσεις ειδικα στο εξωτερικο είναι κατι που χρειαζεται κινησεις στρατηγικης και χειρουργικης ακριβειας ώστε να εισαι και εσυ ικανοποιημένος και να παρεις τα χρηματα σε ένα αντικειμενο που μπορει να μην πουληθεί ποτε στην ελλαδα ( λογω κρισης κλπ ) και ταυτόχρονα να κανεις τον αγοραστη να
πιστεψει ότι αγορασε τελικα κατι ...σχεδόν
τσαμπα !!!
Η καλυτερη λυση κατ εμε ( αν και ρισκαδορικη ) θα ηταν να το βαλεις για 10 μερες από 1 ευρω + εξοδα αποστολης και να αφησεις τους υπολοιπους
επιδοξους γαμπρούς να κανουν την υπολοιπη δουλεια μονοι τους ....
Φιλος προχτες μου εστειλε μηνυμα για το παρακατω συλλεκτικο που εχω στα militaria λεγωντας μου :
εισαι τρελλος ? ξερεις ποσο κανει αυτό στην αγορα ...και εσυ το βαζεις από 1 ευρω ? http://www.ebay.com/itm/EXCELLENT-AUTHENTIC-WWII-GERMAN-TANK-DESTRUCTION-SILVER-BADGE-/301964807732?hash=item464e814e34:g:MAYAAOSwEOxXQEz6Του απαντησα λοιπον ότι δεν αγχωνομαι εάν θα πιασει καλη τιμη γιατι κανωντας την ερευνα μου γνωρίζω πλεον ότι ενώ υπαρχουν πολλα παρομοια σε σαιτ πωλήσεων / δημοπρασιών κλπ αυτό που εχω είναι σε * αριστη κατασταση * και θα πιασει το μεγιστο σε σχεση με όλα τα υπολοιπα που τα εχουν 700$-800$ και μενουν για μηνες απουλητα ....
Μακαρι να γλυτώσεις την αρνητικη αλλα το θεωρω πολύ δυσκολο , όμως δυστυχως στην ζωη ( όπως και εγω αλλωστε ) πολλες φορες πρεπει να παθουμε για να μαθουμε ....
Το πιο απλο που θα μπορουσες να κανεις είναι να μην εβαζες buy it now και όταν εβλεπες ότι δεν τσουλάει η δημοπρασια σου και θελει 1-2 μερες για την ληξη ...απλα να την εκλεινες .
Εγω προσωπικα θα εστελνα το αντικειμενο στον νομιμο αγοραστη του ασχέτως η όχι εάν θα εχανα ακομα και μια τοσο μεγαλη διαφορα ....απλα γιατι για μενα σημασια εχει να είμαι ( και το τηρω και στην ζωη μου αυτό ) σωστος και τυπικος με ολους και όλα ανεξαρτήτως συμφέροντος - χρηματων κλπ .....ειδικα σε ένα ebay που τον κυριοτερο λογο το εχει το image μας !!!
Ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι και σοβαροι και θεωρω ότι ο καθενας πρεπει να είναι υπευθηνος των πραξεων του ...οσο σκληρο και εάν φαινεται καποιες φορες .