καρδαμης ακης
|
|
« στις: Απρίλιος 12, 2016, 03:28:25 μμ » |
|
μεταλλιο σηδερενιο επαναστασης 3/9/1843 δε βρηκα πουθενα ιδιο μεταλλιο στο ιντερνετ μια εκτιμιση παρακαλω?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
iapwnas
|
|
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 12, 2016, 05:17:46 μμ » |
|
Εντυπωσιακο ευρημα! Πως εισαι σιγουρος οτι ειναι σιδερενιο? Περιμενε καποιον που ασχολειται με μεταλια να το δει!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ουαί τοις ηττημένοις
|
|
|
καρδαμης ακης
|
|
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 12, 2016, 05:36:08 μμ » |
|
ευχαριστω! ειναι ομορφο ναι! το τραβαει ο μαγνητης το δοκιμασα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
miltos1819
|
|
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 12, 2016, 06:47:34 μμ » |
|
Μιχαλη δεν παιζεσε.Σου δινω τα συγχαρητηρια μου για τις πλουσιες συλλεκτικες γνωσεις σου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 12, 2016, 06:54:58 μμ » |
|
Μιχαλη δεν παιζεσε.Σου δινω τα συγχαρητηρια μου για τις πλουσιες συλλεκτικες γνωσεις σου. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αλλά το μόνο που έκανα ήταν ένα απλό γκουγκλάρισμα.... http://www.medals.org.uk/greece/greece033.htm
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 12, 2016, 06:56:56 μμ » |
|
Πολυ καλο ευρημα κ δυσκολο!αλλα ας μας πουν κ οι γνωστες γιατι νομιζω παιζουν πολλες κοπιες σε αυτο...με χαλαει λιγο η γραμματοσειρα που ειναι καπως ανομοια..ισως κανω κ λαθος..ας μας πουν τα παιδια...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
SYMEOU13
|
|
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 12, 2016, 08:33:07 μμ » |
|
Ομορφο μεταλλιο, καλοριζικο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
καρδαμης ακης
|
|
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 12, 2016, 10:04:44 μμ » |
|
ναι φιλε orop (συγνωμη δε ξερω το ονομα σου) απο οτι βλεπω ειναι το ιδιο με αυτο. ευχαριστω ολους για τα σχολια σας! μηπως γνωριζει κανεις σε ποιους ειχαν δωθει αυτα τα μεταλλια?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 12, 2016, 10:10:47 μμ » |
|
Δεν πειράζει φίλε μου, αντιγράφω από wikipedia, "Το Αναμνηστικό Μετάλλιο της ανακηρύξεως του Συντάγματος του 1843 απονεμήθηκε στους στρατιωτικούς και πολίτες που συνέβαλαν κατά την επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου. Κρεμόταν από ταινία πορφυρή"
πηγή Μεγάλη Στρατιωτική και Ναυτική Εγκυκλοπαίδεια, τόμος Κ-Μ, σελ. 515
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
καρδαμης ακης
|
|
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 13, 2016, 12:40:18 μμ » |
|
ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας αλλα δεν συλλεγω μεταλλια οποτε θα το μεταφερω στις πωλησεις μαζι με την αλλη μου πωληση για να παρω καποια αλλα αντικειμενα που με ενδιαφερουν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|