ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
per aspera ad astra
|
|
« Απάντηση #30 στις: Απρίλιος 11, 2016, 08:07:50 μμ » |
|
εχει και οθωνες χρυσους ακουσα Mην γράφεις τέτοια, θα πάρουν τα πμ φωτιά.... ++ Παντως να πω οτι ο κατοχος των νομισματων απο οσα εχω δει ηξερε τι και πως και το ωραιο και μαγικο συναμα κατεμε της υποθεσης ειναι οτι εκανε συλλογη σε δυσκολα χρονια χωρις τις ανεσεις που εχουμε σημερα να χτυπαμε απο τον καναπε μας νομισματα,το καθενα θα εχει την δικη του ιστορια ,αλλοτε μια ευκολη αποκτηση και αλλοτε ενα ματωμα βαρυ στην τσεπη του και τωρα;........ Το νόμισμα φίλε μου Μάρκο, έχει πάντα δυό πλευρές, το ξέρεις πολύ καλά αυτό, μπορεί να είναι έτσι όπως υπέθεσες, μπορεί όμως και όχι, αλλά αυτό έρχεται δεύτερο σε σημασία, πρώτο είναι (ή ήταν) το ταξίδι φίλε, το ταξίδι.... Για το ταξίδι γίνονται όλα.....αλλά και το ¨ρομαντικό¨ ερώτημα του Μάρκου...¨και τώρα...¨ έχει και αυτό μία βαρύτητα.. για όποιον έχει πονέσει για τη συλλογή του.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #31 στις: Απρίλιος 11, 2016, 08:17:20 μμ » |
|
εχει και οθωνες χρυσους ακουσα Mην γράφεις τέτοια, θα πάρουν τα πμ φωτιά.... ++ Παντως να πω οτι ο κατοχος των νομισματων απο οσα εχω δει ηξερε τι και πως και το ωραιο και μαγικο συναμα κατεμε της υποθεσης ειναι οτι εκανε συλλογη σε δυσκολα χρονια χωρις τις ανεσεις που εχουμε σημερα να χτυπαμε απο τον καναπε μας νομισματα,το καθενα θα εχει την δικη του ιστορια ,αλλοτε μια ευκολη αποκτηση και αλλοτε ενα ματωμα βαρυ στην τσεπη του και τωρα;........ Το νόμισμα φίλε μου Μάρκο, έχει πάντα δυό πλευρές, το ξέρεις πολύ καλά αυτό, μπορεί να είναι έτσι όπως υπέθεσες, μπορεί όμως και όχι, αλλά αυτό έρχεται δεύτερο σε σημασία, πρώτο είναι (ή ήταν) το ταξίδι φίλε, το ταξίδι.... Για το ταξίδι γίνονται όλα.....αλλά και το ¨ρομαντικό¨ ερώτημα του Μάρκου...¨και τώρα...¨ έχει και αυτό μία βαρύτητα.. για όποιον έχει πονέσει για τη συλλογή του. Στάχτη, ο καθένας ορίζει την ζωή του όπως θέλει και νομίζει... τις συλλογές που σπάνε να τις βλέπουμε σαν ένα ξαναμοίρασμα της τράπουλας σε όλο και περισσότερα συλλεκτικά χέρια με ότι αυτό συνεπάγεται για το χόμπυ μας....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
iapwnas
|
|
« Απάντηση #32 στις: Απρίλιος 11, 2016, 09:37:58 μμ » |
|
Αυτο που παρατηρω παντως οι κληρονομοι παντα δινουν την συλλογη! Δεν εχω συναντησει ακομη καποιον να την κρατησει με σκοπο να τη συνεχισει! Στην καλυτερη καποιος θα κρατησει για ενθυμιο ενα μικρο μερος της!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ουαί τοις ηττημένοις
|
|
|
Vassilis_26
|
|
« Απάντηση #33 στις: Απρίλιος 11, 2016, 09:41:49 μμ » |
|
Φιλε μου ιαπωνας μονο αν υπαρξει αμμεση αναγκη για μετρητα θα πωληθει οτιδηποτε εχει αξια μεταλλου η' ελαχιστα παραπανω ..τα υπολοιπα θα μεινουν για τα δικα μου παιδια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
per aspera ad astra
|
|
« Απάντηση #36 στις: Απρίλιος 11, 2016, 10:05:30 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #37 στις: Απρίλιος 11, 2016, 10:06:47 μμ » |
|
Είναι μια καλή βάση για συλλογή κι αν δεν συντρέχουν οικονομικοί λόγοι, το τελευταίο που πρέπει να σ' ενδιαφέρει είναι το πόσο πωλούνται. Αν αποφασίσεις να δώσεις κάποια, τότε να ασχοληθείς με τις τιμές τους.
Το ότι έφτασαν στα χέρια σου, θεώρησέ το σαν μία αφορμή για να κάνεις την είσοδό σου στον χώρο της συλλογής νομισμάτων. Της κορωνίδας των συλλογών. Αφιέρωσε κάποιο χρόνο για τη μελέτη αυτών που έχεις και θέσε κάποιους στόχους, ούτως ώστε εκτός από την αφορμή να υπάρχει και η αιτία της επέκτασης της συλλογής. Με την επίτευξη του στόχου, θέσε νέο στόχο και έτσι θα συνεχίζεις. Εύχομαι το ταξίδι σου να είναι μακρύ, συναρπαστικό και 'χορταστικό'. Διότι στη συλλογή νομισμάτων, σαν άλλος Οδυσσέας, όσο συνεχίζεις το ταξίδι, τόσο θα εύχεσαι να μη φτάσεις ποτέ στην Ιθάκη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #38 στις: Απρίλιος 11, 2016, 10:17:58 μμ » |
|
Είναι μια καλή βάση για συλλογή κι αν δεν συντρέχουν οικονομικοί λόγοι, το τελευταίο που πρέπει να σ' ενδιαφέρει είναι το πόσο πωλούνται. Αν αποφασίσεις να δώσεις κάποια, τότε να ασχοληθείς με τις τιμές τους.
Το ότι έφτασαν στα χέρια σου, θεώρησέ το σαν μία αφορμή για να κάνεις την είσοδό σου στον χώρο της συλλογής νομισμάτων. Της κορωνίδας των συλλογών. Αφιέρωσε κάποιο χρόνο για τη μελέτη αυτών που έχεις και θέσε κάποιους στόχους, ούτως ώστε εκτός από την αφορμή να υπάρχει και η αιτία της επέκτασης της συλλογής. Με την επίτευξη του στόχου, θέσε νέο στόχο και έτσι θα συνεχίζεις. Εύχομαι το ταξίδι σου να είναι μακρύ, συναρπαστικό και 'χορταστικό'. Διότι στη συλλογή νομισμάτων, σαν άλλος Οδυσσέας, όσο συνεχίζεις το ταξίδι, τόσο θα εύχεσαι να μη φτάσεις ποτέ στην Ιθάκη.
++υποκλινομαι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
alexkyri
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #39 στις: Απρίλιος 12, 2016, 12:47:07 πμ » |
|
Σωστός !!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #40 στις: Απρίλιος 12, 2016, 03:35:21 πμ » |
|
ΟΥΑΟΥ!!! που είχε πει και μια ψυχή! +1000
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #41 στις: Απρίλιος 12, 2016, 03:36:30 πμ » |
|
Φιλε μου ιαπωνας μονο αν υπαρξει αμμεση αναγκη για μετρητα θα πωληθει οτιδηποτε εχει αξια μεταλλου η' ελαχιστα παραπανω ..τα υπολοιπα θα μεινουν για τα δικα μου παιδια
Εδώ είσαι άσε τα υπόλοιπα φίλε...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Stratis8
|