φιλε η γνωμη μου ειναι να μην το κολλησεις ,θα υπαρχει θεμα αν ανακαλυψει ο πωλητης οτι του την εφερες,θα σου αρεσε εσενα να σου πουλουσαν κολλημενα πραγαματα ;;οχι βεβαια......μια φορα ενας φιλος μου κολλησε με δυο πονταρισιες ενα παρομοιο,το εβγαλε για πωληση στο ιμπει και το χτυπησανε πολλα παιδια,σαν το δικο σου ακριβως ηταν φιλε Ακη και μαλιστα η δημοπρασια εκλεισε γυρω στα 2300ε και φρι σχιπινγ,οταν πηγε ο φιλος να το πακεταρει του εσπασε ακριβως σαν το δικο σου,πηρε μια ουχου και το ξανακολλησε ,περιμενε 2-3 μερες να στεγνωσει ,πηγε στο βιβλιοπωλειο της γειτονιας στου μπαρμπα Μητσου που η κορη του ηταν δσκαλα χορου αλλα ηταν ανεργη γιατι ο Λαλιωτης δεν εδινε αδειες σε οσους δεν ηταν γραμμενοι στην Κλαδικη και ετσι δουλευε πωλητρια στο χασαπιο του θειου της του ΤΖΑΚ ,,,τελος παντως για να μην ξεφευγω και μακρηγορω απο το θεμα και μιλαω για ασχετα πραγματα οταν πηγε ο φιλος στο βιβλιοπωλειο του μαρμπα Μητσου δεν ειχε φακελους με φουσκαλες και ετσι περιμενε αλλες 2-3 μερες μπας και ρθουνε,τελικα αφου περιμενε 2-3 μερες και δεν ηρθαν πηγε στο διπλανο βιβλιοπωλειο της μανας του και της πηρε,το περυτιλιξε αριστα και κομψοτεχνικα και πηγε 10 χιλ που ηταν το ταχυδρομειο νατο στειλη αλλα δυστυχως για εκεινον εκαναν απεργια οι ταχυδρομικοι δεικδικωντας δικαιως επιδομα εγκαιρης προσελευσης στην εργασια ,αφου τελειωσε σχετικα για τα ελληνικα δεδομενα σε καμμια 15αρια μερες το εστειλε ο αγοραστης εμενε στο διπλανο χωριο στην Ανω Πεζουλα και ο φιλος μου εμενε 500 μετρα ποιο κατω στην Κατω Πεζουλα,οταν παρελαβε ο αδελφος του που τελικα ηταν ο νικητης να δεις τι εγινε,αστα το ελα να δεις,τελικα το γυρισε πισω και πηρε και τα λεφτα του απο την πειπαλ,Γιαυτο σου λεω και εγω συμφωνω με τον φιλο Κωστα κολλησε το ουτως σι αλλος εκει που ειναι δεν φαινεται
σε παρακαλω μην με ευχαριστησεις που ειμαι λακωνας στα γραπτα μου αν και Κρητικος