Sp1
|
|
« στις: Μάρτιος 14, 2016, 05:44:41 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sroussos
|
|
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 14, 2016, 08:21:35 μμ » |
|
Η δεκάρα του 1836 αξιόλογη αν δεν έχει βαθούλωμα από διάβρωση ανάμεσα στο ΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ νομίζω αξίζει να πάει για συντήρηση. Η άλλη αν ήταν Βασιλεία σίγουρα θα ήταν καλύτερα. Εύρημα στο χώμα;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 14, 2016, 08:31:37 μμ » |
|
Δεν ξέρω αν είναι εύρημα σε χώμα απλά τα αγόρασα και ήθελα να μάθω περισσότερα γι αυτά μιας και δεν ασχολούμαι πολύ με Οθωνα.Του 36 πιάνει το VF δηλαδή; και του 44 νομίζω το F ή κάνω λάθος;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sroussos
|
|
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 14, 2016, 08:42:24 μμ » |
|
Η δεκάρα του 1836 είναι πάνω από VF αλλά για να αξιολογηθεί πρέπει να καθαρισθεί
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 14, 2016, 08:47:45 μμ » |
|
Η δεκάρα του 1836 είναι πάνω από VF αλλά για να αξιολογηθεί πρέπει να καθαρισθεί
Οπότε για 32 ευρώ και τα δύο καλά τα πήρα ε;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 14, 2016, 08:51:59 μμ » |
|
Οπότε για 32 ευρώ και τα δύο καλά τα πήρα ε;
Καλορίζικα. 32 Ευρώ ;; ... Μην το πεις ούτε του παπά !!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heavy-metal
|
|
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 14, 2016, 09:05:31 μμ » |
|
Θα συμφωνήσω με το φίλο Sroussos , νομίζω ότι η δεκαρούλα του 1836 θα μπορούσε να έχει μία τύχη καλή μετά απο συντήρηση Να τις χαίρεσαι και τις δύο , είναι πολύ πολύ όμορφες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 14, 2016, 09:07:16 μμ » |
|
Θα συμφωνήσω με το φίλο Sroussos , νομίζω ότι η δεκαρούλα του 1836 θα μπορούσε να έχει μία τύχη καλή μετά απο συντήρηση Να τις χαίρεσαι και τις δύο , είναι πολύ πολύ όμορφες Σε ευχαριστώ φίλε μου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 14, 2016, 09:08:12 μμ » |
|
Θα συμφωνήσω και 'γω με τον Στέργιο. Η δεκάρα του 1844 είναι της κατηγορίας Fine και αυτή του 1836 δεν είναι VF, αλλά ανώτερη. Αν έχει όμως διάβρωση τότε δεν παίρνει καθαρό βαθμό, αλλά και πάλι είναι XF Details και ίσως και AU Details. Αν δεν έχει διάβρωση πιστεύω ότι μπορεί να πιάσει το XF45 σίγουρα.
Έχει ολοκληρωμένη άποψη από τις λεπτομέρειες του νομίσματος, εκτός από κάποιες στα υψηλά που είναι επίπεδες. Φαίνονται οι μίσχοι σε αρκετά φύλα, οι μπίλιες στην κορόνα, το Βαυαρικό στο κέντρο του σταυρού, και είναι σχετικά ευκρινείς οι γωνίες στα γράμματα. Επίσης έχει ωραία 'διπλή γραμμή' περιμετρικά στο rim.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 14, 2016, 09:36:06 μμ » |
|
Καλοριζικα Σπυρο , όπως τα ειπαν παραπανω τα παιδια..για τις δυο δεκαρες.. Για την κατασταση θα παω προς το Κωστη ..κατι σε χφ βαθμο "κουτιου"(ισως και +) από λεπτομερεια ,απλα εδώ .. δεν πιστευω ότι πρεπει να χαλασεις χρηματα για συντηρηση ..μπορει (δε ξερω) να την ομορφυνει π.χ..αλλα πιστευω δε θα βοηθησει σε καθαρο βαθμο..κρατησε την όπως είναι ..εχει καλη λεπτομερεια Καλοριζικα και τα δυο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
exmim
|
|
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 14, 2016, 09:43:22 μμ » |
|
Καλορίζικες και από εδώ Σπύρο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 14, 2016, 09:44:51 μμ » |
|
Καλοριζικα Σπυρο , όπως τα ειπαν παραπανω τα παιδια..για τις δυο δεκαρες.. Για την κατασταση θα παω προς το Κωστη ..κατι σε χφ βαθμο "κουτιου"(ισως και +) από λεπτομερεια ,απλα εδώ .. δεν πιστευω ότι πρεπει να χαλασεις χρηματα για συντηρηση ..μπορει (δε ξερω) να την ομορφυνει π.χ..αλλα πιστευω δε θα βοηθησει σε καθαρο βαθμο..κρατησε την όπως είναι ..εχει καλη λεπτομερεια Καλοριζικα και τα δυο
+1 Στο μυαλό μου είσαι Γιώργη. ... μόλις ενημέρωσα και τον Σπύρο με Ρ.Μ. Όντως είναι corosion και επιπλέον έχει και damage στο 'ΟΣ' του 'ΕΛΛΑΔΟΣ' και στην κορόνα. Οπότε δεν παίρνει καθαρό βαθμό και το πιο πιθανό που μπορεί να δοθεί είναι το XF Details.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 14, 2016, 10:04:27 μμ » |
|
Για 32€ και συλλογή εκτος σλαμπς ειναι μια καλη αρχη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
NIKOS-50
|
|
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 14, 2016, 10:27:21 μμ » |
|
Σπυρο καλοριζικες, και σε σουπερ τιμη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 14, 2016, 10:52:16 μμ » |
|
Σας ευχαριστώ πολύ Η 10άρα του 36 περίπου 15 ευρώ μου στοίχησε.Εντάξει αμα γράφει έστω και XF details μια χαρά. Οσο για την 10άρα του 44 ,εντάξει μέτρια κι αυτή .Και Fine κάνει την δουλειά της για τη συλλογή μου.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 14, 2016, 11:32:03 μμ από Sp1 »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|