mikros sylekths
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
μην κοιτάς πίσω και συνέχισε
|
|
« στις: Μάρτιος 02, 2016, 10:35:28 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 02, 2016, 10:42:49 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
mikros sylekths
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 02, 2016, 10:45:54 μμ » |
|
Τι εννοείς .Δεν είναι τέλειο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 02, 2016, 10:53:37 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nestor34
|
|
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 03, 2016, 09:48:23 πμ » |
|
νομίζω οτι κόλλησες μια τσίχλα στο δίευρο και το σχεδίασες με μια οδοντογλυφίδα (έκανες καλούτσικη δουλειά) και μετά το έβαψες ή το βάψιμο μπορεί να έγινε με φοτοσοπ. Δεν ξέρω αν το έκανες για να μας εντυπωσιάσεις ή για να μας κοροϊδέψεις.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
θοδωρης
|
|
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 03, 2016, 11:26:39 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
partsa
|
|
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 03, 2016, 11:30:39 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 03, 2016, 01:26:24 μμ » |
|
ti βλέπετε ορέ παίδες;; στο μόνο που διακρίνω εγώ είναι στον οπισθότυπο,ότι δεν υπάρχουν ''μπιμπίκια'' στο χάρτη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 03, 2016, 02:14:57 μμ » |
|
Μιχαλη,το μονο που βλεπουμε ειναι ενα κοινο διευρω..απλα για καποιον δεν φανταζει τοσο κοινο,οπως εκεινο με την μαχη της κρητης...ο λογος??αγνωστος..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 03, 2016, 02:26:39 μμ » |
|
Μιχαλη,το μονο που βλεπουμε ειναι ενα κοινο διευρω..απλα για καποιον δεν φανταζει τοσο κοινο,οπως εκεινο με την μαχη της κρητης...ο λογος??αγνωστος..
++
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ig
|
|
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 03, 2016, 02:30:57 μμ » |
|
Μήπως να μας πει ο mikros sylekths τι ακριβως θαυμάζει στο δίευρω;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mikros sylekths
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 03, 2016, 04:11:45 μμ » |
|
Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, αυτό το δίευρω ήταν η αφετηρία της σκέψης μου για τη συλλογή νομισμάτων .Πριν από 9 μήνες και κάτι ψιλά βρήκα αυτό το δίευρω και είδα την πίσω πλευρά του.Μου φάνηκε παράξενη😋🤑🤑.Καθώς πηγαίνα στο σπίτι μου,μού έπεσε το δίευρω κάτω στον δρόμο, χωρίς να το πάρω είδηση😭😭😭.Μετά, όταν έφτασα στο σπίτι μου χτύπησα στο Google "2 ευρώ σπάνια".Και τότε το είδα όταν πάτησα "ΕΙΚΟΝΕΣ" ως δεύτερη εικόνα απ´όλες τις εικόνες του "Google"🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑.Έτσι κατάλαβα αμέσως την αξία του και έκλαιγα επί ώρες😭😭😭😭😭😭,ώσπου χθες που το είδα να το έχει ο θείος μου και μου το έδωσε, μόλις του είπα την ιστορία του.Και τώρα το πήρα το μάθημα μου και δε θα το ξαναβγάλω από το σπίτι😊😊😊😙.Λοιπόν αυτή είναι η αξία αυτού του δίευρου .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 03, 2016, 04:18:07 μμ » |
|
μικρέ συλλέκτη,πόσο χρόνων είσαι; χωρίς παρεξήγηση φίλτατε. από απλή περιέργεια ρωτάω. ίσως να χρειάζεσαι προστασία μέσα στο φόρουμ αν είσαι μικρός. και βοήθεια ως προς το συλλεκτικό κομμάτι. αν πάλι δεν είσαι μικρός,σου ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mikros sylekths
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 03, 2016, 04:26:13 μμ » |
|
Πάντως δεν είμαι ενήλικος.Και παρεξηγήθηκα λιγάκι ,αλλά καλά, εντάξει, όλα μέσα στο παιχνίδι είναι .Αλλά θέλω κάποιες μικρές βοήθειες σχετικά με τη συλλογή νομισμάτων, διότι όπως είχα πει και σε άλλα θέματα είμαι ακόμα νέος στη συλλογή νομισμάτων .
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 03, 2016, 04:37:02 μμ από mikros sylekths »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|