Toni-g
|
|
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 25, 2016, 09:53:35 μμ » |
|
Δεν νομιζω να ειναι προυφ και δεν εχω παραλάβει ακομα
Και μονο που εχεις την κασετινα φτανει! Φτιαχνει και ωραια πατινα το βελουδο αν βαλεις μεσα αλλα 30αρια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 25, 2016, 11:05:01 μμ » |
|
Τα νομίσματα αυτά βγήκαν σε 2 διαφορετικές θήκες 'παρουσίασης'. Η μια είναι της Τράπεζας Της Ελλάδος, σε χαρτονένια συσκευασία με τις σημαίες της Ελλάδας και της Δανίας, και περιείχε 1 νόμισμα BU κοπής Βέρνης. Η δεύτερη είναι της Εθνικής Τράπεζας Της Ελλάδος και είναι των Proof. Που περιείχε 2 νομίσματα Proof (εμπροσθότυπο - οπισθότυπο) και πάλι κοπής Βέρνης.
Και είναι αυτή που μας δείχνει ο φίλος Αντώνης.
Όσο για τα νομίσματα που φαίνονται στις φωτό, το δεξί φαίνεται να είναι κοπής Kongsberg ενώ το άλλο δεν φαίνεται τι είναι. Επίσης δεν φαίνεται αν είναι Proof.
Της Εθνικης τελικα ειναι ε? Ενδιαφεροντα αυτα, δεν τα ηξερα. Καλα, αφου εκδοτρια τραπεζα ηταν η Ελλαδος, η Εθνικη που κολλαγε να παρουσιασει τα proof σε δικη της κασετινα?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
|
heavy-metal
|
|
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 25, 2016, 11:57:04 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 26, 2016, 12:09:14 πμ » |
|
Να σαι καλα Γιωργη ,δεν εχω παραλάβει ακομα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 26, 2016, 01:33:38 πμ » |
|
Μα δεν εχω αντιρρηση οτι ισχυει αυτο που λεει ο Κωστας. Απλως αναρωτιεμαι για τον μηχανισμο, εαν γνωριζει κανεις. Παραγγειλε η Εθνικη την κοπη των προυφ κατευθειαν στο νομισματοκοπειο να της τα παραδωσουν με μια κασετινα με το ονομα της, για δωρα σε πελατες της η και μεγαλοσχημονες?(γιατι γραφει compliments..). Η Εκδοθηκαν καποια Προυφ ουτως η αλλως με παραγγελια απο την ΤΤΕ, δοθηκαν σε διαφορους και μεταξυ αυτων πηρε μια παρτιδα η ΕΤΕ και τα εβαλε σε κασετινες με το ονομα της για να τα χαρισει? Γνωριζουμε ποσοτητα των προυφ και εαν πηγαν ολα στην ΕΤΕ?
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 26, 2016, 01:42:37 πμ από haros »
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 02, 2016, 12:46:22 μμ » |
|
Παρελήφθη ,οποίος ξερει περισσότερες λεπτομερείες και μπορει να βοηθήσει ας μας πει .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 02, 2016, 12:47:18 μμ » |
|
,
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ig
|
|
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 02, 2016, 01:16:37 μμ » |
|
Αυτο που καταλαβαινω εγω, ειναι οτι η θηκη περιεχει δυο bu 30aria κοπης kongsberg και οχι proof κοπης Berne. Η θηκη υποθετω οτι ειναι αυθεντικη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 02, 2016, 01:21:15 μμ » |
|
Αυτο που καταλαβαινω εγω, ειναι οτι η θηκη περιεχει δυο bu 30aria κοπης kongsberg και οχι proof κοπης Berne. Η θηκη υποθετω οτι ειναι αυθεντικη.
Σωστα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
HARRISGREECE
|
|
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 02, 2016, 01:49:49 μμ » |
|
Μια ερωτηση θα ηθελα να σας κανω από απορια για καποια νομισματα που εχω και εγω ... Yπαρχουν γνωστα 30αρια 64 proof σε κοπη Kongsberg ;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Toni-g
|
|