Μην το φιλοσοφεις καθολου.
Αφου αγοραστηκε μεσω ebay, θα το παρει πισω, δεχεται δεν δεχεται επιστροφες, και θα πει και ενα τραγουδι.
Αυτο με τον ιδιωτη ειναι θεμα μεταξυ σας, λογικα εφοσον το πηρες απο φωτο που δεν φαινονταν ο καθαρισμος, η χωρις φωτο, θα δεχτει να το παρει πισω.
Μην νομισετε οτι οι επαγγελματιες δεν κανουν φουστιτσες.
Μεχρι και πλαστα πουλανε.(ειτε απο ελλειψη σε βαθος γνωσεων, ειτε οχι)
Οταν φιλος μου εψαχνε ταληρο Ερυθραιας, αυτο με τον χοντρο, αφου μελετησε καλα σε ιταλικα φορα τις κοπιες που κυκλοφορουν, εντοπισε τουλαχιστον τρια κομματια απο τις καλες, που πουλιουνταν απο αξιοπιστους επαγγελματιες πωλητες με μεγαλο feedback ως γνησια..
Στο raw νομισμα δεν ειναι να εχεις εμπιστοσυνη ουτε στον θεο τον ιδιο..
Φίλε σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο.
Και γω πιστεύω ότι το 20δραχμο θα το πάρει τελικά πίσω.
Για το μισόλιρο που λες, ο άνθρωπος δεν πήγε να με κοροϊδέψει.
Είχε βάλει κανονικά φωτογραφίες, απλώς εγώ δεν ήμουν πιο προσεκτικός.
Δεν φταίει ο άνθρωπος για το μισόλιρο.
Αυτό που λες για τους επαγγελματίες ότι κάνουν..."φουστίτσες" έχεις τελικά δίκιο.
Αποδεικνύεται εξάλλου και απ'την περίπτωσή μου!
Επίσης έχεις δίκιο ότι πουλάνε πλαστά πολλές φορές.
Εγώ το'χω παρατηρήσει πλείστες όσες φορές με τα 20δραχμα του Όθωνα.
Συνήθως τα πουλάνε ως γνήσια, αλλά απ'το ρίμ καταλαβαίνεις αμέσως ότ'είναι κόπια.
Εγώ πιστεύω τελικά ότι
για κάποια raw νομίσματα ισχύει αυτό που μου'χε πει κάποτε Λιβανέζος έμπορος χαλιών:
"Υπάρχουν δύο αγαθά, στα οποία είτε πρέπει να'χεις ο ίδιος βαθειές γνώσεις, είτε να'χεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον πωλητή: Τα χαλιά και τα διαμάντια...!".
Τώρα έρχομαι εγώ να προσθέσω "και κάποια raw νομίσματα".
Υ.Γ.: Φίλε μου στείλε αν θες κάποιο λινκ με φωτογραφία του νομίσματος της Ερυθραίας, έτσι να το δω από περιέργεια.