Toni-g
|
|
« Απάντηση #270 στις: Ιούλιος 04, 2014, 09:02:06 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #271 στις: Ιούλιος 06, 2014, 09:39:25 πμ » |
|
Η Εκκαθαριση? τον Μαρανε!!!γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #273 στις: Ιούλιος 16, 2014, 02:16:45 μμ » |
|
η δραχμη εχει 18 χτυπηματα εως τωρα!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #274 στις: Ιούλιος 16, 2014, 02:22:25 μμ » |
|
η δραχμη εχει 18 χτυπηματα εως τωρα!!
η δικια σου ειναι καλυτερη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #275 στις: Ιούλιος 17, 2014, 03:23:55 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #276 στις: Ιούλιος 17, 2014, 05:21:16 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #277 στις: Ιούλιος 17, 2014, 05:26:40 μμ » |
|
Από μένα έφυγε, Γιάννη!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
bpikou
|
|
« Απάντηση #278 στις: Ιούλιος 17, 2014, 06:08:45 μμ » |
|
Για αυτό είσαι 100% σίγουρος ότι είναι κινέζικο;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #279 στις: Ιούλιος 17, 2014, 06:10:17 μμ » |
|
Για αυτό είσαι 100% σίγουρος ότι είναι κινέζικο; 99% φίλε μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #280 στις: Ιούλιος 17, 2014, 07:36:52 μμ » |
|
Υ.Γ.: ο 'φίλος' μας ο Γερμανός απλά αγνόησε τα μηνύματά μου να το αποσύρει... Ωστόσο ενημέρωσα με τη λήξη της δημοπρασίας τον Έλληνα και γνωστό νικητή-αγοραστή πάραυτα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
AHILLEAS-3
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #281 στις: Ιούλιος 17, 2014, 08:58:03 μμ » |
|
Για αυτό είσαι 100% σίγουρος ότι είναι κινέζικο; 99% φίλε μου Γιάννη, αν θες γράφεις γιατί είναι πλαστό? Συγγνώμη αν σε βάζω σε κόπο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #282 στις: Ιούλιος 18, 2014, 09:03:27 πμ » |
|
Γιάννη, αν θες γράφεις γιατί είναι πλαστό? Συγγνώμη αν σε βάζω σε κόπο. φίλε αυτή είναι η αίσθησή μου απ' τις εικόνες του υπερβολική γυαλάδα σε σχέση με το αισθητά χαμηλότερο ανάγλυφο - λούστρο ακυκλοφόρητου αλλά έλλειψη αιχμηρών λεπτομερειών - ταλαιπωρημένος περίγυρος-στεφάνη - ανομοιομορφία - γράμματα 'ΒΑΣΙΛΕ'ΙΑ ΤΗ'Σ' ΕΛΛΑΔΟ'Σ' και λοιπη 'όψη-αίσθηση του νομίσματος' αφήνω το μικρό περιθώριο αμφιβολίας επειδή δεν γνωρίζω το βάρος και τη διάμετρό του και δεν το έχω στο χέρι 'ζωντανά'
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #283 στις: Ιούλιος 18, 2014, 02:25:19 μμ » |
|
Γιάννη, αν θες γράφεις γιατί είναι πλαστό? Συγγνώμη αν σε βάζω σε κόπο. φίλε αυτή είναι η αίσθησή μου απ' τις εικόνες του υπερβολική γυαλάδα σε σχέση με το αισθητά χαμηλότερο ανάγλυφο - λούστρο ακυκλοφόρητου αλλά έλλειψη αιχμηρών λεπτομερειών - ταλαιπωρημένος περίγυρος-στεφάνη - ανομοιομορφία - γράμματα 'ΒΑΣΙΛΕ'ΙΑ ΤΗ'Σ' ΕΛΛΑΔΟ'Σ' και λοιπη 'όψη-αίσθηση του νομίσματος' αφήνω το μικρό περιθώριο αμφιβολίας επειδή δεν γνωρίζω το βάρος και τη διάμετρό του και δεν το έχω στο χέρι 'ζωντανά' Γιαννη δεν το λες μονο εσυ,και στου Δημητρη το σαιτ τα ιδια λενε!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #284 στις: Ιούλιος 18, 2014, 03:28:50 μμ » |
|
Γιάννη, αν θες γράφεις γιατί είναι πλαστό? Συγγνώμη αν σε βάζω σε κόπο. φίλε αυτή είναι η αίσθησή μου απ' τις εικόνες του υπερβολική γυαλάδα σε σχέση με το αισθητά χαμηλότερο ανάγλυφο - λούστρο ακυκλοφόρητου αλλά έλλειψη αιχμηρών λεπτομερειών - ταλαιπωρημένος περίγυρος-στεφάνη - ανομοιομορφία - γράμματα 'ΒΑΣΙΛΕ'ΙΑ ΤΗ'Σ' ΕΛΛΑΔΟ'Σ' και λοιπη 'όψη-αίσθηση του νομίσματος' αφήνω το μικρό περιθώριο αμφιβολίας επειδή δεν γνωρίζω το βάρος και τη διάμετρό του και δεν το έχω στο χέρι 'ζωντανά' Γιαννη δεν το λες μονο εσυ,και στου Δημητρη το σαιτ τα ιδια λενε!! Εδώ το λέμε μεταξύ μας σε π.μ. και αλλού και το ψάξαμε πριν το γράψουμε στα φόρα! ;-)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|