Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 02, 2024, 05:31:21 πμ
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: εβαυ  (Αναγνώστηκε 2195 φορές)
0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μαρκος
Πλατινένιο
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« στις: Φεβρουάριος 12, 2016, 11:21:24 πμ »

Εκανα μια αγορα της κορης μου απο Κινα 4 τσαντες που ηθελε,τελικα ηρθαν 4 τσαντες αλλα αντι αυτες που παραγγειλα μου ηρθαν αλλες,επικοινωνησα μαζι τους και τους το ειπα τους εξηγησα οτι δεν με ενδιαφερουν αυτες οι τσαντες που ειναι και για αγορια και θα ηθελα να της στειλω πισω και να μου στειλουν αυτες που παραγγειλα,μου απαντησαν να τους στειλω φωτο ,τους εξηγησα πως να τους στειλω φωτο κτλ και δεν με ενδιαφερει ,τωρα και 2 μερες δεν μου εχουν απαντησει,τι να κανω μια και δεν εχω ξαναπερασει παρομοια περιπτωση;;Δεν με ενδιαφερουν τα χρηματα επιστροφη κτλ εγω θελω τις τσαντες για το παιδι,καλημερα
Καταγράφηκε
estet
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 12, 2016, 12:03:29 μμ »

Περίμενε λίγο ακόμα, ενημέρωσε τους κιόλας πως θα να αναγκαστείς να ανοίξεις case σε περίπτωση που δεν σε καλύψουν. Αν παρά ταύτα δεν κάνουν τίποτε που δεν το πιστεύω, τότε ανοίγεις case στο ebay προκειμένου να πάρεις τα χρήματα σου πίσω τουλάχιστον.
Καταγράφηκε
SYMEOU13
Χρυσό μέλος

Φύλο: Άντρας

"Dust in the wind"

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 12, 2016, 01:25:18 μμ »

Φιλε Μαρκο κατι παρομοιο μου ετυχε και εμενα αλλα με το που τους εστειλα φωτο δεν εκαναν οποιαδηποτε αλλη ερωτηση και μου εστειλαν το σωστο αντικειμενο. Τους ειπα οτι θα τους στειλω το αλλο πισω και μου απαντησαν οτι δεν το θελουν και να το κρατησω και αυτο,  φυσικα μιλαμε για πραγματα μικρης αξιας.
Καταγράφηκε
athas
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 12, 2016, 01:50:34 μμ »

Ναι,Μάρκο. Ισχύει αυτό που σου είπε ο Μπάμπης.
Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, Μπάμπη χρόνια σου πολλά με υγεία για προχθές.
Καταγράφηκε

*Λάθε βιώσας*
μαρκος
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 12, 2016, 01:55:35 μμ »

Φιλε Μαρκο κατι παρομοιο μου ετυχε και εμενα αλλα με το που τους εστειλα φωτο δεν εκαναν οποιαδηποτε αλλη ερωτηση και μου εστειλαν το σωστο αντικειμενο. Τους ειπα οτι θα τους στειλω το αλλο πισω και μου απαντησαν οτι δεν το θελουν και να το κρατησω και αυτο,  φυσικα μιλαμε για πραγματα μικρης αξιας.
Τωρα μου ξαναεστειλαν να τους στειλω φωτο ,που να την στειλω φιλε ;;αφου η διευθυνση του φακελου ειναι στα κινεζικα;;μπορω να στειλω μεσω π.μ στο ιμπει;;ευχαριστω πολυ παιδια  Χαμόγελο
Καταγράφηκε
estet
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 12, 2016, 02:15:03 μμ »

Nαι μπορείς μέσω ebay, έχει επιλογή attach photos.
Καταγράφηκε
SYMEOU13
Χρυσό μέλος

"Dust in the wind"

Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 12, 2016, 09:18:06 μμ »

Ευχαριστω για τις ευχες λογο ονομαστικης εορτης Χαμόγελο, εμενα ο πωλητης μου εστειλε το εμαιλ του για να του στειλω φωτο και ηταν ολα οκ, τωρα και ο κινεζος λογικα θα εχει ενα ιντερνατιοναλ εμαιλ (οχι στα κινεζικα) για να μπορει να διεκπαιρεωνει εργασιες και διεθνως, οχι μονο στην Κινα!
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement